...


Detta blir våran kvällsmat.

söndag

Har just kommit hem från Vicko. Var och käkade på trocca med henne och Reggo. SEdan gick vi och köpte godis & fortsatte mot henne där vi bara legat och varit fula. Nu ska jag byta sängkläder,duscha och se någon film.

Igår var vi hos Jenny, åt middag, pratade och såg på film.. Riktigt mysigt. Och hennes rum var så sjukt fint så jag ville skära halsen av någon rik jävel och sno deras pengar..



Denna film blir de ikv.

I got you.

Lång dag igen. Sket i gympan. For på stan med Natta. Hittade en klänning för 150kr..


Bak



Fram.

Har även beställt telefonen jag haft bild på tidigare idag. Längtar tills den kommer.

Nu ska jag packa väskan och dra. Vi hörs!

Där fick jag till det...

Don't mess with VIGI!


Jonathan säger:

Har du fått igång internet ? / viktoria

Viktoria säger:

 JAPP! livet leker

Jonathan säger:

 Köp dig ett liv på internet ! / bönan

Viktoria säger:

Vad heter sidan där han köpte sitt?


Jag tyckte iaf att det var roligt ;)

Rosor är röda violer är blå.

Idag har vi gått lång dag. 10:00 - 15:30. Fast jag smet en kvart tidigare.
Sist på dagen hade vi bild. Vi ska måla en tavla på duk. Alltså en hård "duk" man använder till det. Inte en vanlig bordsduk. Jag valde detta mönster:



Dock inte så här stort men klumelurerna ser ut så. Kommer bli intressant att se hur det blir. Föroppningsvis kan man hänga upp den sedan.

Idag tror jag att jag bara ska göra saker som behövs, städa, plocka undan och lite saker jag har kvar i skolan. Känns alltid så otroligt skönt efteråt. Passar bra idag eftersom att Ricke har fullt upp hela kvällen och natten så kommer inte bli så mycket att vara med honom..

Har ju ännu inte lagt upp någon bild sen jag brände fast löshår. Här kommer den.



Fast har klippt av de tunnaste topparna som syns på bilden.


Här är en bild från helgen då vi var och bowlade.


Mändy och jag!


Världens sötaste vovve!



Nu ska jag plocka ihop i mitt rum!

Most wanted.

 



ginatricot 399kr



Ginatricot 99kr



Ginatricot 299kr



H&m klänning 99kr skor 199kr


H&M 149kr


 H&M 99kr fast i vit



H&M 129kr



H&M 129 + 99 kr


H&M 129 + 99


H&M 99kr


H&M 49kr



H&M 49kr


H&M 99kr


H&M 199kr


H&M 149kr

Topp - Naturvit
H&M 99kr

Topp - Ljus kitt
H&M 79kr

Klänning - Svart
H&M 249kr

Vero Moda Long Sleeve Studded Placket Blazer
Asos 593kr

ASOS Boyfriend Blazer
Asos 680kr

Onyx Bikini Set SEK 995, Vitamin A Gold - NELLY.COM
Nelly 995kr

Maddie Bikini Set SEK 318, Wonderland - NELLY.COM
Nelly 318kr

Delight Tube Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

Nelly 199kr
 Soft Lace Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM
Nelly 249 kr med spets baktill

Chain Top SEK 299, Club L - NELLY.COM
 Florence SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly 299kr

Varför får man ej betalt för att gå i skola? ( studiebidraget gills ej )

Temadag.

Var ju på bodypump i söndags. Fyfan vad jag har ont! Snacka om träningsvärk..



Idag har vi lyssnat på ett par olika individer som pratat om Alkohol och droger. Vissa talade av egen erfarenhet och andra om sitt jobb som omfattar detta ämne.
Den jag fastnade för som mest var Kjell Sandström.

En mycket bra talare som berättade om sitt tidigare liv som narkoman.

Nu ska jag se 2 and ½ men.

Imagine that.



Såg just denna film. En sevärd film enligt mig. Lite seg i början men den tar sig. Dottern är urgullig och Eddie Murphy är alltid lika skön! Tycker det är så mysigt med bra far&dotter relationer.

Nu ska jag göra mig redo för kvällen! cya

Lördag

Kom just från Pump i gallerian. Var faktiskt grymt roligt. Mindre lockande var ju då att vem som helst kunde komma förbi och kika. Och gud så det känns i speciellt armarna. Är helt slut. När jag skulle ringa efter skjuts darrade det i armarna nå kopiöst! Så nu ska jag hoppa i duschen och sedan lägga mig och se film och vila ut!!

Ikväll blir det Bowling! Får ju se hur det går med mina armar!!

Friends.

Sitter hos Ricke, har just ätit chicken bits! Var kanske liiite onödigt eftersom jag ska käka på Valhall kl 6 med Viktoria. Men de är bara att pressa i sig sen. Kanske toktuggar toy? Man brukar ju bli hungrig av det!
Efter att vi käkat går vi över till B4 & då kommer resten av gänget. Kommer bli en mysig kväll med massa tjejsnack! De gillas.

2.

Jag har tänkt till, väntar tills onsdag med att beställa då jag får lön. Eftersom att jag planerat att köpa ny telefon så vill jag kolla så att jag har råd först så jag inte slänger iväg en massa pengar & sedan står med för lite då jag ska beställa telefonen. Bara jag kommer ihåg att jag tänkt beställa detta haha!

E.l.f


Ska alldelens strax beställa från E.l.f. Det är så sjukt billigt så nu önskar jag att det är bra produkter. Har hört att de är bra så får hoppas att det är sant.


Lip primer & plumber


Contour brush

Lip liner

Samt två mineral foundations som ej ville vara med här på bild..

Får detta för 260kr med frakten inräknad.

...

Sitter i datasalen, ska strax sluta & promenera till Ishallen. Har skrillor på gympan idag så det ska bli roligt. Efter det ska jag och Vicko gå på stan och käka & sedan går vi väl till henne. Vad som sker ikv får vi väl se. Hejpåer!

Då fortsätter vi på nästa!

Nu


Fame!

Verkar lite high school aktig.. Well see!

Bra film enligt mig. Dock lite förutsägbar.



Rekommenderas!

Money

Ska mojja ner mig och se The ugly truth. Är seg i kroppen eftersoom jag varit igång från 8-6 med jobb och skola. Så ska bara slappa hela kvällen. Längtar tills min lön kommer. Funderar på en ny telefon.



Samsung SGH-F480 Touchwiz  2000kr

Denna har jag funderat på, någon som har en sådan? Lämna gärna en kommentar om det är ett bra köp.

Tisdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men har bara inte kommit mig för det!
HAr just kommit från Empan, har äntligen fått mitt löshår så vi har bränt fast det. Är nöjd men hade gärna velat ha det lite tjockare. Men har för lite hår att fästa det i. Är ju inte så snyggt att ha massa limmploppar stickandes ut överallt!
Kan lägga upp bild imorgon om jag kommer ihåg..

Men nu ska jag gå och mysa med min pojke!

Glad alla hjärtans dag på er alla!

Idag har jag somnat om flera gånger, Ricke klev upp redan 7 av någon anledning. Själv har jag sovit till 11. Gud så skönt det var!

Inatt vaknade jag av att jag trodde att jag var snorig och skulle dra handen under näsan nivet? Men så såg jag att det vart mörkt på handen. Vafan tänkte jag och lös på handen. Jag blödde näsblod :s? Det har jag inte gjort på säkert 10år. Förstår inte varför jag började blöda mitt i allt under natten? Skumt var det iallafall.

Idag ska jag bara mysa på med mitt hjärta. Kommer bli great!





You make me smile ;)

Kato ( Feat Jon) - Turn the lights off

Äntligen har jag lite tid över att skriva, Har smidit planer med mina vänner att ikväll ska vi käka GOD MAT! Oc för att det ska vara gott så ska jag laga den. Vicko, Reggo & Madde är på g hit snart. Resten kommer närmare halv 7. Har otat dem att om de kommer senare än halv 7 så slår jag dem i huvudet med en stekpanna och doppar dem i toaletten. Får väl se hur mina hot lyckas.. Alltså så har min dag bestått av att plocka ihop i huset osv. Ska alldelens strax börja med maten. Känner på mig att det kommer bli en supermysig kväll med mina favoriter!

Hade!

....

fy tusan vad jag är arg nu! Mitt löshår har inte kommit. Nu har jag väntat hela veckan. Min helg är förstörd! Tänk hade jag haft skiten i handen nu. ÅÅÅHHHHH jag blir så arg av att tänka på det... Måste lägga mig och se En ängels tålamod för att få bort tankarna på annat........

HEJ

Torsdag.

La mig just i Rickes säng, kom hit för 10min sen... Åt en Panpizza dirr jag kom hit eftersom jag glömt att käka middag. Då jag kom hem blev jag besviken eftersom mitt hår ej har kommit. Håller alla mina tummar för att det ska hinna imorgon...
Satt mig i sängen och fixade det där programmet som man kan ladda ner musik med genom spotify. HAr nu bränt en ny skiva, äntligen säger jag! Har även tagit ett varmt bad med bok, tända ljus, silvershampoo och ansiktsrengöring som jag satt med ett tag. Sedan skrubbade jag hela kroppen. Känner mig ren och fräsch nu! Behövdes verkligen... Nu ska jag mysa med min älskling innan det är dags att sova.

Forma rumpan..

Tips för snyggare rumpa!


1. Sneda rumplyft

Så gör du: Ligg på sidan på en matta med ena armen som stöd för nacken. Sträck på benen och flexa fötterna. Pressa nu det översta benet i riktning uppåt så långt du kan. För långsamt benet upp och ner tio gånger. Upprepa i tre set.
– Det här är en bra nybörjarövning om du precis har satt igång med att träna rumpan, säger Joe Dowdell.

2. Gummipressaren

Så gör du: Ligg på rygg på en matta med uppdragna knän. Trä ett elastiskt gummiband precis ovanför knäna. Pressa långsamt rumpan uppåt, så högt det går, samtidigt som du pressar gummibandet utåt. Håll positionen i tre sekunder och sänk sedan rumpan igen. Slappna av. Upprepa i tre set om tio gånger vardera.

Foto: PONTUS HÖÖK

3. Rump-pushup

Så gör du: Ligg på rygg på en matta med uppdragna knän. Dra upp det ena benet mot dig och håll in det mot magen. Pressa långsamt rumpan uppåt. Håll i tre sekunder innan du återgår till grundpositionen. Upprepa i tre set om tio gånger vardera.

– Den här övningen är extremt effektiv och ger rumpan och låren en snygg form, tipsar Joe Dowdell.

Taget från Aftonbladet. En coach som tränar flera modeller & "filmstjärnor". Kanske något man ska börja med. Enkla övningar..Kan ju behövas.

Tips & Trix.

Tänkte tipsa er om enligt mig en mycket bra uppfinning. Www.bloglovin.com Det är en sida där du sparar alla dina favoritbloggar. Då meddelar sedan när var och en har uppdaterat sin blogg. Du behöer alltså inte gå runt på allas bloggar flera gånger om dagen för att kolla om de uppdaterat. Man lägger ner så mycket onödig tid till att klicka sig runt alla bloggar man följer. Så ett smart tips till er alla! PRÖVA!
Bara bli medlem och lägga till de bloggar ni vill ha. Värt varenda sekund...



Ser inte 100% ut så men på ett ungefär.

Onsdag...

Sitter atm och jobbar. Ska strax åka till Ricke. Blir att käka något och vid 8 går jag mot Tc för ett spinningpass. Har fått med mig Vicko, Madde & Amanda.. Stolt!



Imorgon taggar jag för att mitt hår har kommit. HOPPAS!

Do it all night...

Hejhej, har haft en skön sovmorgon idag.. Sitter nu och tar det lite lugnt med en apelsin som ska vara min frukost!
Borde egentligen gå och sminka mig så jag ska hinna med allt, men tror jag skiter i löshåret idag... Får ju ändå mitt nya vilken dag som helst.. Onödigt att förvirra folk genom att komma en dag med normallångt och nästa med ännu längre som om det vuxit under natten!

Efter skolan ska jag och jobba en sväng, efter det blir det spinning med några brudar ;)
Om mitt hår skulle komma idag tror jag att jag ska förssöka hinna sätta i det. Men kan bli tufft med tid. Well see.

Nu: Fix!!

Like this.

Bjuder på två sköna låtar..

Atiba - Do you       En av låtarna från dansen.

 



Darius & Finlay ft.Nicco (michael mind radio edit) - Do it all night



Baby we can do it, we can do it all night
Put you're body right in to it and we doing alright,
People singing, people dance until is sunlight
And we gonna do it all night

...

Säger GODNATT OCH ATT JAG HATAR NÄR DE SKA ÄNDRA FACEBOOK HELA TIDEN... Hur får man bort alla onödiga händelser som " Göran & knut har nu blivit vänner" " Oskar,Magda och Berit har nu gått med i gruppen vi som gillar äpplen"

your'e so vain..

Idag har jag varit och jobbat istället för att vara ledig som alla andra.. Kommer vara värt det när lönen kommer. Är ju dock typ lite mer än 2 veckor kvar men de är lugnt!

Har just kommit från jobbet, vi var och hämtade varsin kycklingsallad från trocca och den ligger bra i magen ska ni veta...



Nu ska jag nog göra lite uppgifter som jag har kvar. Får väl se vart det slutar...

How to lose a guy in ten days.



KUNG!

Söndag

Igår blev det inte så mycket till dator. Satt endast en stund på morgonen.. Vi drog iväg till happis vid 1. Kom hem 5 med en 160´s säng,stort täcke, en jävla massa kuddar, påslakan & örngott, tyg till att dölja en dörr i "datahörnan" och ett skrivbord. Det kvittot skulle det svida att kolla på om det vore mina pengar...

Idag ska vi tillbaka igen, Köpa lite fler örngott & lakan, datastol osv. Lite småplock som vi inte hann med igår.

Sen tror jag att jag går en sväng till Vicko.

Cya

...

Lördag! Gud så veckan gott fort! Uppskattas... Idag ska jag,Ricke & hans mamma till happis för att uppdatera hans rum med säng, skrivbord osv.. Kommer bli sjukt skönt med en större säng!
Resten av dagen kommer gå åt till att fixa i rummet. kul kul!

Do it all night.

Idag känner jag att jag är lite kärleksfull.. Vill säga att jag älskar mina vänner så otroligt mycket. Så glad att jag har er och att jag kan vara mig själv i alla lägen. Ibland kanske för mycket mig själv (a). Men ni står ut med mig iallafall. Är oerhört tacksam att jag har er både i skolan och på fritiden. Ni gör skolgången så sjukt mycket lättare. Går inte en dag utan massa skratt och jyr. Ni är speciella. På både bra och mindre bra vis. <3






Now you see it.

Just kommit hem. Börjarde 9:40 slutade 12:00.
For till Nikita med Eve. Har suttit i hennes kök till typ 4 och kollat på datorn & pratat.
Eve for hem tidigare än mig. Vi klippte till mitt löshår lite. Det var asanött & ojämnt.
Får ju ändå mitt nya till veckan. Vill ha det dirr. Kommer vara superlångt.

Idag ska jag inte göra ett piss. Läsa & göra några uppgifter tror jag.
Imorgon far vi nog och köper Rickes säng osv. Blir kul!!

....

Här är linnet jag beställde hem från Nelly igår

Hank Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM

179kr. Det är spets baktill.

Är atm hos Nikki. cya

Löshår...

Har nyss kommit till Ricke. Har varit hos empi sen 5 ungefär. Vi har fikat & jyrat på.. Vi kom även på att kolla på löshår på Tradera eftersom jag endå tänkt köpa nytt & limma fast. Hittade 100slingor för 600kr att köpa direkt utan budgivning. Jag slog till och chansade! Vet flera som varit nöjd med håret därifrån & det står att det är äkta så då får jag väl tro på det! Dessutom hade "företaget" jag köpte det av 14 dagar öppet köp om jag ej satt fast det i håret redan. Då kan jag ju kolla så att det går att locka och platta osv. Om inte skickar jag tillbaka det. PRIMA känner jag!!

Och dethär om att det nöter så mycket på mitt egna hår. Det får jag ta. Någon gång måste man ju pröva och är jag missnöjd så aldrig mer. 600kr är billigt. HAde jag beställt från Tajmahal där jag har gjort tidigare hade det kostat dubbelt så mycket :)



Det blonda är mitt ;)

Like this like that.

Idag ska jag äta



Sen ska jag till Empan och äta



FIKA! Dock inte denna sort. Får se vad hon bjuder på.
Och Eve, jag ska ta med mig en egen mjölk !!!!och sveeepa

Sedan går jag till Ricke & pluggar/läser.

...

Sitter och lyssnar igenom låtarna vi hade när vi dansade hip hop. Gud vilka minnen. Det var grymt roligt!!


Idag har jag inte heller gjort ett skit! Endast käkat plankstek hos Ricke eftersom att hans bror fyller år idag.

Smink..

Åh vad jag är trög! Har försökt lägga upp bilder hela dagen. Har kallat blogg.se för fula ord helt i onödan. Det är ju bilderna det är fel på..

Linda Hallberg är en mycket duktig tjej som sminkar grymt snyggt..
När man kollar i hennes blogg känner man direkt att man oxå vill.
Det var hon som fick mig att köpa ögonskuggorna. Ett köp jag rekommenderar er skarpt!
Billigt & bra! Blir sjukt snyggt & är faktiskt lättare än vad man tror att få det snyggt.



...

Skäms över hur enformigt och tråkigt mitt liv är. Jag stiger upp och går till skolan. Kommer hem, kollar alla grejer på internet som Facebook, alla bloggar jag följer, aftonbladet och sånt skit. Efter de läser jag antingen en bok eller ser film,Eventuellt plugg tills Ricke kommer/jag far dit Då fortsätter jag typ kolla mer på internet tills vi lägger oss och ser något för att sedan sova. What? Jag kommer verkligen inte på något annat jag brukar göra typ. Det är insane! Skärpning......

Kom just på mig själv att jag suttit här nonstop sen kl 2 idag ungefär. Alltså 6timmar. och gjort vad? Ja, kollat bloggar,facebook, skrivit egen blogg & redigerat bilder. Fyfan! Känns som om de bara gått 2timmar ;S

...


Mörkare ögon!

!

haha vi ser lite tokiga ut!





Vi ser svartsmutsiga ut haha!



Färgen får bilden att se gammal ut, som om man kollar i mormors gamla fotoalbum.





Lite random bilder ;)

What i do.

Just gjort en ny spellista i Spotify. Det är lamt med bra nya låtar. Kom gärna med tips!

Vi har ju börjat klippa igår. Har endast ett klippset kvar att lära oss. Skönt att äntligen vara igång!! Har dock tappat min kniv någonstans idag. Surt! Hoppas att den ligger kvar på salongen.

Ska lägga mig och läsa lite nu tror jag...

Sheila O´flanagan - Den jag ville ha......

har jag lånat idag. 500sidor. Mitt mål är att ha läst ut den innan veckans slut.

Kan stolt säga att jag fått med alla måsten idag mer eller mindre.
Så idag har jag:
Räknat lite Matte.
Plockat ihop alla kläder å grejs i rummet.
Sminkat mig lite sotigt.
Ätit hos mormor.
Farit till Ricke en timma typ.
For hem ( han kom med ) Han lurades att de var hockey men de var de inte.
Tagit ett bad med tända ljus & en bok.
Nu ska jag strax läsa lite till om han inte kommer och gör mig sällskap.



När vi permanentrullade varandras hår.Dock är det någon månad sen.



Clown ;)

Flipsyde - Someday

Dagens måsten:

1. Plugga matte
2. Läsa bok
3. Städa

Klara färdiga gå!



RSS 2.0