Beconfident.

Idag har jag beställt hem tandblekning från www.beconfident.se
Ska bli spännande att se om det funkar.

Peolpe...

Har fått mitt Elf-paket nu, äntligen!



nu måste jag spara så jag har nå naglar att måla på.



Köpt springskor så man blir lite motiverad iaf.



Nu är jag även ett körkort rikare!

Groupon.

Tänkte tipsa om en sida jag är med i. Den heter Groupon.se
Där kan du bli medlem & få massor med erbjudanden. Allt från resor & ansiktsbehandlingar till skjortor & prenumerationer.

Just nu finns det ett erbjudande för en resa för 2 till cypern.

7 nätter inkl. halvpension på mountain view hotel i Cypern för 2700kr ord pris: 5400kr. Alltså 50%
Detta ingår:

  • 7 nätter för två personer på Mountain View Hotel
  • Halvpension ingår; frukostbuffé och trerättersmiddag
  • Gratis salsalektion i centrala Kyrenia
  • 10% rabatt på flyg som bokas via Cyprus Direct Holidays
  • Båttur längs norra Cyperns inbjudande stränder ingår, inkluderar lunch
  • Beläget en kvart från charmiga Kyrenia på Norra Cyperns kust
Dock så måste man köpa erbjudandet inom ett dygn fast du behöver inte resa direkt. Detta erbjudande håller till November.

Kolla in sidan, alltid finns det något som passar. Dock finns det inte lokala erbjudanden. Men i sthlm får man rabatt hela tiden på massa grejer. Så resorna är väl typ det bästa för oss som bor uppe i norr.

Crochet

Har precis beställt hem en virkad klänning. Det är en likadan som Kenza nyss lagt upp i bloggen.



Så ser den ut. Dyr men förhoppningsvis så kommer inte hela kalix köpa den.

...

Tänkte bara meddela att jag åker till Rickes stuga i några dagar så är utan internet.
Sen till min vänner så har jag lite pengar på telefonen så ring om det är någonting :)

Pickin on series.

Idag valde jag att stanna hemma från skolan, vaknade kring 5 med världens ondaste hals. Kunde inte ens gapa utan smärta. Då kan ni tänka er hur vacker min röst var. Eftersom vi hade kundpass idag tänkte jag att det inte är så trevligt att stå å snora framför en kund så Madde fick ta min kund. Tack som tusan! Det behövdes verkligen att vila upp sig. Har just varit & bastat med inpackning, ansiktsmask & peeling. Känner mig som en ny människa.


Kom på att jag nyss inte hade någon vår/sommarjacka & nu får jag knappt plats på krokarna.  Har nu totalt 5 stycken. Har haft en svart skinnjacka, brun skinnjacka & en vit sportigare jacka sen tidigare så har endast köpt en beige tygjacka ( halvkort ) & en grön tygjacka ( lång ) Behöver verkligen inte köpa någon fler nu. Uppdat: haha! glömde att jag faktiskt har 2 svarta jackor men tror jag bara kommer använda ena av dem i sommar. Typiskt tjejgrej: Jag har inga kläder, åså har man hela garderoben full...

...

Fick en förfrågan om att jag skulle uppdatera om mitt besök hos hudläkaren. Jag är ju då expert på att inte komma ihåg vad som sägs. Jag fick iaf en gel som heter Differin. Den är receptbelagd och den ska smörjas på varje kväll. Hon pratade bla om att jag har mycket porer som är igentäppda & att det då blir mkt talg & då blir det finnar osv. Porerna måste alltså öppnas upp. Det är det krämen ska göra. Sen blir det återbesök om 4 månader för att se hur det går, om det funkar eller om jag måste pröva något annat. Kan återkomma när/om det börjar synas någon förändring.



Annars idag har jag haft skola från 9-20. Känner mig helt död nu så ska börja krypa ner i sängen & se skilda världar tills ögonlocken ger upp. Ha det bra!

The naked truth.

Jag ska ju till Hermelinen imorgon i Luleå och träffa en hudläkare. Är väldigt spänd över det eftersom jag så gärna vill ha hjälp med min hy. Ni som aldrig sett mig helt utan smink tänker säkert att jag överdriver. Men icke! Jag ser hemsk ut när jag är helt neutral. Jag har inga stora bölder eller så ( det hade ju inte varit så lätt att täcka över ) men jag är väldigt röd pga av att jag tryckt i princip alla finnar jag fått så det är fullt med ärr. Jag är väldigt känslig när det kommer till vad jag äter. Trycker jag chips vaknar jag oftast upp med 6-12 finnar dagen efter. Utan att överdriva. Flera gånger har det varit så att jag varit helt öm i pannan pga det. Så håller tummarna att jag får någonting som kan hjälpa stackars mig.



Ni skulle bara veta vad som gömmer sig där under haha!

Sunday morning.

Denna dag har varit en väldigt slö dag. Tur att jag har ett par timmat kvar att göra något vettigt av. Jag vaknade kring 10 & sen dess har jag bara legat i sängen. Fastnade på denna blogg http://lisasjosten.myshowroom.se/
Har suttit och läst ca 20 sidor & det tog ju sin tid. Fick ett enormt sug av att läsa tidningar så for ner på stan och köpte två stycken. Veckorevyn och Elle. Blev väldigt besviken på Elle faktiskt.

Resten av dagen hade jag tänkt göra följande: Plugga till Nk provet på tisdag. Duscha ( ansiktsmask,peeling, & inpackning ) samt sola. Till middag blir det lax eftersom jag såg en underbar bild på det i Elle. Hade nog kunnat bli sugen på vad som helst just nu eftersom det ända jag ätit idag är chips & dipp.



Hennes & Mauritz.

La till lite stuffs till min h&m beställning.



186kr



49kr

Tjejen goes crazy.

Har nog aldrig sett en hund jaga sin svans så länge. Hann bara få med de sista två minutrarna på film men hon höll på i minst 1-2 minuter innan jag började filma. Vid 1 minut går det så fort att hon inte ens hinner se vart svansen är. Helt tokig!

Dirty dancer.

Idag har vi varit i Rudträskbacken på friluftsdag. Vi hade verkligen tur med vädret. Riktigt härligt var det. Hade även med mig Jackie.




Annars idag har jag Klippt Eve, Katta & mormor.
Hunnit åka mellan Nyborg & kalix 3 gånger.


Måndagskväll.

Har just kommit hem från Amanda. Jag & Vicko har varit där & surrat. John gjorde oss även sällskap på slutet.



Killer Colour.

Är med och tävlar om en massa smink från Mad minerals. Tävlingen hittar du på Killer Colours blogg
Alla mina vänner säger att de aldrig is vara med i tävlingar på olika bloggar eftersom att man aldrig vinner. Jag har dock inte gett upp hoppet än. Det är ju samma som med triss. Man fortsätter även fast man aldrig vinner den där stora summan. Någon gång måste det väl ändå vara min tur. Gratis smink skulle glädja både mig & min börs.

Eyeslipsface.se

I veckan har jag beställt från Eyeslipsface med Erika. Beställde detta.






eller






Till ögonbryn & fransar.



Tror det var allt.

Helvetesdag.

Idag har det varit en jobbig dag, har haft mensvärk sen 7 imorse så har fått ligga som en fällkniv i princip hela dagen med undantag några stunder då värktabletter har hjälp till. Nu känner jag mig dock piggare så tänkte åka ner på stan & inhandla lite onyttigheter & unna mig. Behöver lite frisk luft.

Imorgon är det praktik i Luleå, får se hur det går. Hoppas magen inte gör det alltför jobbigt för mig. Hade ju tänkt shoppa men råkades ju göra det på internet istället. Finns dock lite saker som jag behöver som måste inhandlas. Sen ska jag försöka att hålla i börsen. Brukar ju vara sååå bra på det...



Min snygga mamma!

...

Idag har jag lämnat tillbaka bilen till pappa för att han skulle fixa något så nu är jag billös till på söndag.
Gör dock ingenting, kommer inte behöva den.
Ikväll ska jag & Ricke på Kina & äta. Ska bli otroligt gott.
Imorgon vet jag inte vad jag tänkt men på söndag blir det iallafall att jobba.

Clothes...

Blev en liten beställning till


99kr



199kr


49kr


124kr



95kr
RSS 2.0