...

Det är trångt i soffan. Får nöja mig med min halvmeter breve sömntutorna.

...

Jag mår illa & har ångest. Ni förstår nog varför...

...

Mys i soffan

...

Ligger i badkaret i byn efter ett pass på Nova. Mina ben är sjukt skakiga! Blir att äta & se bb innan jag hoppar i sängen. Katta kom med ett förslag att fara på gymet imorgon kl 6. Måste överväga detta noga. Finns risk att jag ångrar mig imorgon när kl ringer!

Prövade ett nytt mellanmål idag. Helt ok men har inte riktigt lärt mig att gilla keso. Men det kommer!

Söndagsmys

Idag har jag hängt i Nyborg. Rensat lite & bara myst. Bakade chokladbollar för en stund sen. Riktigt gott! Måste träna mycket i veckan eftersom detta är tredje vilodagen i veckan.

...

Nu har jag blivit fin i håret. Det har blivit betydligt tjockare & några cm längre. 5-10 kanske. Har ju ganska långt hår själv men det är så tunt och tråkigt! Här kommer för & efterbild.

...

Ligger i soffan & ser BB med en smoothie. Ricke är & jobbar så blir att somna själv inatt. Skönt att kunna fläka ut sig i sängen. Imorgon blir det gym. Har haft 2 vilodagar i rad nu. Ajja!

Myser

Med min gumma i Nyborg!

Extensions

Har beställt löshår så på fredag blir det färgning och isättning. Innan det ska jag klippa bort allt nött jag inte velat klippa tidigare eftersom jag är rädd om längden. Vilket jag inte behöver bry mig om när jag ändå har löshår. Inki ska göra det på mig efter praktiken på fredag! Kuuuuul.

...

Sen jag har börjat träna är det som att jag är jagad av goda saker. Kalas, goda middagar, fika, slisk. Det är överallt! Eller så har jag bara inte tänkt på det på samma sätt. Samtidigt är jag sjukt sugen på allt. Förut var jag nästan aldrig sugen på en fet godispåse eller en kladdkaka. Nu är jag sugen varje dag, måste vara konstant mätt för att inte tänka på alla dess former av god mat & slisk. Igår på jobbet var jag så sugen att jag tom tyckte att crunchy vad gott. Satt & åt det som snacks. Har börjat få sån ångest hela tiden när jag äter onyttigt numer att det blivit jobbigt.

Varför börjar man först träna när man blivit större? Tror de flesta gör så, när man har en fin kropp som man är nöjd med, då slutar man träna & tänker att den kmr vara så i fortsättningen. Man fortsätter inte att träna för att behålla den. Nej, man går hemma & vräker i sig tills man en dag måste byta storlek på kläderna, ser sig i spegeln & tänker... Vad fan, när hände detta? Jag har ju blivit större... Då jävlar börjar man träna. Att träna för att bli smalare är ju definitivt jobbigare än att träna för att behålla formen man är i. Måste komma ihåg detta så jag inte slutar träna helt igen.

...

Igår var det jobb 11h typ. Så idag Har jag sovit länge, för länge. Ska strax gå över till Rickes mormor & morfar på kalas. Efter det blir det jobb. Hoppas jag orkar lika länge idag. Har vilodag med träningen.

Träning

Igårkväll var jag på gymet, imorse var jag på gymet! Nu är jag helt slut, for & körde 45min crosstrainer med ett litet glas smoothie i magen. Har vräkt i mig makaroner och köttfärssås nyss & nu ligger jag i morgonrocken i sängen helt död. Ska klä på mig & fara på jobbet alldelens strax. Blir nog många timmars jobb om det finns nog att göra.

...

Älskar ryggen på min nya klänning från Ebay!!!

En plats i solen.

Sitter och ser "en plats i solen". Det är ett program där de letar hus/lägenheter till olika människor i olika länder. Riktigt kul! Är i nyborg idag men mamma har somnat. Har hunnit med att träna överkropp idag, det var skönt! Måste ta mig för att köra ett riktigt konditionspass innan veckan är slut.

...

Blir tidig kväll. Har just lagt mig & ska läsa några tidningar innan jag avslutar med min bok. Bara några sidor kvar på den.

Alla<3Dag

Idag har jag varit på skolan, gjorde ett omprov som jag klarade. Otroligt skönt. Har gått och haft ångest i flera dagar över det, vilket har gjort att jag inte orkat göra något. Lägenheten har sett ut som skit, men det tog jag tag i idag. Möblera även om i köket lite & flyttat om lite prydnader. Är sjukt inredningssugen, ska fixa lite tavlor osv hit när lönen kommer.

Idag tillbringar jag kvällen själv, Ricke behövde göra några saker på datorn så i gengäld bjuder han på mat imorgon istället. Funkar för mig! Är inte så mycket för denna dag. Tycker mer om spontana överraskningar när som helst under året.

2012-02-12

Eftersom jag vilat fre & lör så hann jag bli lite slapp och gruvade mig för att fara och träna. Men fy fan vad skönt det är! Har just kommit hem från 1,5 timma på Nova.

Började med 50min på crosstrainern och brände 500 kalorier. När jag kom till själva styrkeavdelningen var det bara jag och en till där. Det var riktigt skönt! Passade på att pröva lite nya maskiner jag aldrig prövat tidigare så imorgon kommer jag nog ha träningsvärk lite varstans.

När jag spelade fotboll körde vi ofta plankan. Då tyckte jag att det var kul & vi tävlade ofta om vem som orkade stå längst. Nu hatar jag den och har helt lagt den åt sidan. Tills idag. Har läst på olika träningsbloggar och många rekommenderar plankan för att få platt mage. Därför prövade jag idag och den är jobbig men gud så effektiv. Det är en ny favorit! Tycker att vanliga sit-ups är väldigt tråkiga och man får göra många innan det verkligen bränner i magen.

Har även påbörjar ett annat projekt. Att bli vig. Nej inte vigare utan vig. Är stel som ett kylskåp. Har egentligen noll kundskap om vad som är bäst men kör på enkel stretch när jag är på gymet. Jag ser redan resultat!

Jag vet inte vad det är som gör det så roligt att träna nu jämfört med tidigare när jag hade gymkort. Men jag är verkligen glad att jag började. Måste mäta och väga mig så man vet om det blir någon skillnad.




Riktigt nöjd över denna helg.
Fredag: Umgicks med mina vänner, var hos Tobbe, Bowlingen & en stund på B4
Lördag: Jobb 13,5h
Söndag: Jobb 8h, träning 1,5h

Mycket bättre än att bara ligga hemma i soffan!

2012-02-12

Nu har mina shoppingfingrar varit igång igen. Ebay äger!
Har hittat detta för 190kr
  • Ett armband till telefonen som man har på armen när man tränar, till det fick man med en bumper & skyddsplast.
  • Två halsband
  • En tubtop/bh i spets
  • En liten "väska" man kan ha i sin väska med massa fack så man får lite ordning.
  • Ett genomskinligt Iphoneskal + ett i läder
Har även hittat ett par träningsskor & flera väskor. Måste bara bestämma mig för vilken av dem.
Är just nu på jobbet, ska nog jobba till 9 så jag for ihop 8h. Sen blire nog gymet.
Sugen på att göra något med min lugg, kanske en kortare snelugg? Vanlig lugg är alldelens för jobbig att sköta med min virvel...

...

Blev att jobba hela kvällen. Kom just hem. Nu blir det sova. 13,5h fick jag ihop. Stolt!!!

2012-02-11

Sitter på jobbet, helt själv! Ricke for just hem för att spela dator. Sitter & funderar på om jag ska jobba till midnatt ungefär eller om jag ska åka och umgås med mina vänner. Svårt val faktiskt! Behöver pengar men det skulle vara riktigt trevligt att träffa min vänner. Skulle också behöva träna! Vilket dilemma...

...

Hemma efter en kväll med mina kära vänner. Det var mycket trevligt! Imorgon är det jobb som står på schemat!

2012-02-10

Idag har jag haft praktik 9-16. Sen jag kom hem har jag lagat mat& sminkat mig. Nu ska jag byta om,fixa håret & handla innan kl 19, då ska jag till Erikas Tobbe. Blir att umgås där ikväll med en massa folk. Efter det bowling. Trevligt!
Imorgon blir det JOBB!



Julafton 2011

På jobbet

Nu är jag på jobbet.

Godmorgon

Har just ätit pizza till frukost. Lämnade kvar från igår. Ricke överraskade mig igår när jag kom hem. Känns dock jobbigt att äta när jag inte kan träna idag. Har verkligen kommit igång med träningen nu. Det är riktigt skönt! Är dock dålig på att vila. Har tränat tors,lör,sön,mån,tis,ons. Så tänkte vila idag. Hade värk i benen igår efter ett benpass men hade nog mycket att göra med att jag hade stått hela dagen & var öm.

Mamma ringde just & sa att 3 paket hade kommit igår. Riktigt snabb leverans. Tänkte det skulle ta 2-3 veckor iallafall när det är från USA & Kina. Spännande!

Food.

Har just gjort lunch, blev över till 3 matlådor. Skönt! Gjorde köttfärs med lök,vitlök, krossade tomater & kidneybönor. Till det blev det smaksatt bulgur ( buljongtärning ) broccoli och majs. Supergott. Senare ska jag & träna med Vicko och Reggo. Skönt att ha kommit igång med träningen igen.

Jobb & gym

Idag har jag varit & tränat med eve. Efter det for jag & jobbade & ska strax fara hem. Blir nog bara att ta det lugnt ikväll tror jag.

Hittade denna bild på Reggos blogg, den gjorde mig riktigt taggad att bli mer fit. Jag satte den som bakgrund på telefonen i syfte att den ska få mig att träna mer!!!

Böcker

Nu är vi hemma, ska lägga mig & läsa en bok tills jag somnar.

Luleå

Är i Coop Arena, idag har jag köpt en knallgul sport bh & två make up store ögonskuggor. Sen åt vi på waldorf & tog en kall promenad hit.

Luleå

Idag åker jag och Ricke till Luleå, vi en snabbsväng på stan, äta på restaurang & sen se Luleå Hockey. Blir mysigt! Just nu håller Ricke på & sätta upp tvn i sovrummet så vi äntligen kan möblera som vi ska ha. Då kan man börja leta något att ha på väggarna.

På prakik

Är på praktiken. Har ingen kund idag, väldigt ovanligt men skönt på sitt vis! Har börjat med att locka mitt hår på morgon.

2012-02-02

Orkar inte vänta & se om man åker på någon tull, är ändå så liten summa det handlar om isf. Så jag beställde lite till just, totalsumman hamnade på 750kr.




















...

Träning.

Har just kommit till Eve efter ett träningspass på Nova. Har fixat ett halvårskort där så nu är det bara att hålla i. Men ska nog gå bra när man har någon att fara med.

Glömde en tröja.

130kr med frakt.

2012-02-01

Har suttit hela kvällen och kollat på Ebay. De har allt. Har suttit och kollat på kläder som företag säljer och hittat en massa fina saker för en liten peng. Det enda dåliga är att det är ju från olika företag så det blir frakt på varje vara. De flestas frakt ligger dock bara på 0-60kr. Så när deras plagg kostar mellan 60-150kr så spelar inte den fraktsumman så stor roll. Skulle jag beställa från sverige går varje plagg på minst 300kr. Ikväll har jag beställt 4 saker. Tänkte vänta med de andra och se ifall jag får betala tull. Det står att jag inte ska behöva det när det är så liten summa paketen går på men man vet aldrig. Bara att vänta och se.



160kr med frakt



Passade bra att beställa en mysig kofta när det är så kallt här. 100kr med frakt.



Den vita, ca 100kr med frakt.

RSS 2.0