...

Vi har besök på jobbet. En äkta sheltis, min favorisras!

...

Idag har jag varit på Crossfit. Det var riktigt jobbigt men skönt nu efteråt. For hem & tog en snabbdusch & nu är jag och jobbar några timmar innan det är dags för sängen. Imorgon blir det skola & sen Luleå med Madde & Amanda.

...

Ligger i sängen & myser. Håller på att uppdatera telefonen. Ska läsa en stund innan det är dags för mat och träning. Idag är det Crossfit på schemat. JOBBIGT!

Bilder från Cypern.



 



Nelly.com

Har just beställt 3 klänningar till Halloween. Ska nog bara ha kvar en eller två men tog flera för att jag vill pröva dem & se vilken som är bäst. Ska alltså inte ha någon utklädnad.

Mesh Back Cup Dress SEK 349, Three Little Words - NELLY.COM
Ardor Dress SEK 175, Nelly Trend - NELLY.COM
Wunsen Dress SEK 200, Three Little Words - NELLY.COM
Vilken tycker ni?

Erko

Är hos Erika, hennes brors tjej ska visa oss lite Mary Kay produkter på ett tag. Ska bli spännande, har aldrig prövat dem förut.

Mys

Värmer en pan-pizza i ugnen samtidigt som jag pluggar och myser med ljus framför tvn.

Jobbelijobb

Är på jobbet några timmar. Lagar just nu mat. Senare blir det nog plugg, städning och tvmys. Igår blev det tv, mys & massa gotta. Härligt att bara ta det lugnt.

...

glömt att lägga upp allt jag handlade i sthlm.
leggings med sammetsdetaljer.

Saknar

Hade inte varit helt fel att ligga där i värmen idag.

Frisyr

Eve gjorde en frisyr på mig i brist på annat.

Frisör

Vi sitter på frisör & jyrar om vad vi kommer vara när vi är 40. Finns många bra tankar som vi har om varandra! Ska bli spännande att se.

Bild från Cypern

Lilla Grand hotell

Sitter på lilla & äter lunch, själv! Har haft en permanent idag på praktiken så blev lite tight med tid. Ska snart tillbaka & då har jag en klipp & färg. När jag slutar är det buffé på Valhall & sen bio. Kommer sova gott ikväll känner jag.

...

...

Köpte denna åt mammi.

Sommar & sol

Idag har vi hängt på stranden typ hela dagen och spelat volleyboll i vattnet. Har bränt mig lite i ansiktet så har köpt en keps att skydda mig med. Annars så har man börjat få "fina" ränder. Imorgon blir det att fara på en shoppingtur efter stranden. Hoppas ni har det bra där hemma. Längtar inte hem ;)

...

...

Aiya Napa

Sitter vid baren på hotellet, ska snart gå & käka middagsbuffe. Idag har vi legat vid stranden och spelat volleyboll i havet. Det är superhärligt här. Perfekt botten, superfin sand och vattnet är turkost. Längtar verkligen inte hem.

...

...

Luleå airport.

Nu sitter man och väntar på att få gå ombord. Flyget lyfter 12:55. Fan så härligt! Hann inte lägga in alla mina nya kläder men nöstan. Det kommer ett inlägg om dagen kl 18:00. Om hotellet har dugligt internet kanske ni får något inlägg under veckan.

2011-10-02

Idag har jag packat lite, sovit länge, hälsat på katta, städat & nu bär det snart iväg på rens. Bara 16,5h kvar tills vi lämnar kalix. Sköööönt!

Solglasögon

Fått från min praktik. Lägligt!

Hos Eve.

Är hos Eve med henne och Erika.

Test

Test

RSS 2.0