2011-07-29

Idag efter jobbet for jag till Luleå med Eve. Handlade bara på rean, som vanligt!



49kr



29kr ska dock sy till den lite för den är lite stor nertill.




50kr



29kr



84 + 39



Fick denna gratis pga tag 3 betala för 2. Ska inte använda bälte till den.



129kr



99kr

Har även beställt från H&M, ursäkta nakenheten men orkade inte ta på mig byxor...










+ en likadan i brunt.

2011-07-28

De två senaste dagarna har varit väldigt aktiva. Det gillar vi. Måste hålla igång annars somnar jag direkt jag kommer hem. Igår jobbade jag 6-13:30, for & handla till middagen ( sallad ) for & sprang intervall, tränade mage,lår&röv, lagade middag, duschade, städade.

Idag har jag jobbat samma tid, for hem till mamma & började städa & bytte gardiner, duk osv i köket för mitt ellospaket kom idag, klippte gräsmattan & sen kom Eve så vi har ätit varmkorv & sen tog vi en glass vid campingen. Nu ska jag plocka undan lite & sätta på mitt nya fina överkast på sängen för att sen hoppa ner i den. Upp 5:30 imorgon. Ska bli skönt med helg!

Eyeslipsface.

Har just beställt 14 varor från elf för 200kr. De har nämligen 50% rabatt på allt fram till lördag 30/7 kl 14:00. Gå in på www.eyeslipsface.se & välj vad du vill ha, klista sedan in denna kod "SUPERELF50" då får du 50% på ALLT. Perfekt för er som inte vågat beställa därifrån än. De flesta produkter kostar ca 15kr & det dyraste ligger på ca 60kr så det svider inte i plånboken med tanke på hur mycket man får för pengarna & de flesta grejerna är faktiskt riktigt bra. Jag gillar mest mineral & studiogrejerna.

Jag köpte


Lip Stain (#531) Birthday Suit
£1.75
£1.75
Lipstick (#277) Rosy Raisin - Cool toned pink brown with a hint of silver
£1.75
£1.75
Plumping Lip Glaze (#618) NEW - Wink Pink
£0.75
£0.75
Nail Polish (#339) Mod Mauve
£0.75
£0.75
Nail Polish (#656) NEW - Mango Madness
£0.75
£0.75
Bamboo Blending Eye Brush (#793) bamboo blending eye brush
£2.75
£2.75
Bamboo Angled Blush Brush (#788) bamboo angled blush brush
£2.75
£2.75
Brightening Eye Liner (#15) Black
£0.75
£0.75
Mineral Glow (#268) Bronzed Mineral Glow
£2.50
£2.50
Nail Polish (#499) Fire Coral
£0.75
£0.75
Nail Block (#663) Nail Block
£0.75
£0.75
Luscious Liquid Lipstick (#78) Bark
£0.75
£0.75
Studio Matte Lip Colour (#964) Natural
£1.75
£1.75
Luscious Liquid Lipstick (#613) NEW - Perfect Pink
£0.75
£0.75

Detta skulle ha kostat kring 400kr men fick det för 230kr m frakt. (Den kostar bara 40kr)

2011-07-25

Hej, har just kommit från Zumba. Idag har det varit jobb på schemat.
Har dock gått hem halv 2 idag istället för 3 som förra veckan. Riktigt skönt!
Efter jobbet beställde jag nya sängkläder åt mig & Ricke samt ett vitt överkast.
Blev fejkhotellsängkläder i färgen nougat ( Har redan helvita sängkläder ).
Beställde även lite grejer till mamma:
Två olika vita gardiner till köket,
mörkgråa handdukar till badrummet
2 kökshanddukar.
Till mig själv blev det bara en bh på rean ;)



Tänk vad mysigt om gumman vore så här liten igen <3

25/7

Råkades just klicka bort ett inlägg. Skriver om det när jag kommer hem istället! Är på jobbet!

2011-07-23

Har just klickat hem ett egendesignat skal från www.dittskal.se
Valde efter många om & men en bild från turkiet.



Man får fixa den själv så man får med det man vill av bilden.

2011-07-21

Sitter på rast. Dagen har varit mycket lugn. Efter jobbet ska jag klippa Rickes bror & sen bara SLAPPA! Ska bli otroligt skönt.

2011-07-19

Eve gjorde mig sugen att shoppa så jag klickade hem 3 koftor & 2 tröjor från h&m. Kan visa sen! Idag har jag jobbat 6-15. Har jour i veckan så måste stanna en halvtimma extra. Får istället gå tidigare andra dagar så det gör inget. Har passat på att vila lite för strax blir det Zumba & sen yoga.

Lite bilder från min telefon.



Inte ofta jag har kammat & plattat hår.



Nyinköpt från Monki









Uppvisning



Min gogumma!



På promenad med mamma som börjat på nutrilett.

Annars så har jag fått veta att jag är allergisk mot pälsdjur & pollen. Ett riktigt dåligt besked!

...

Hej hej. Sitter på jobbet & tar igen mig. Slutar på 2 timmar ungefär. Är första dagen själv på sjukan & det har gått bra. Har ju min älskade mamma som jag kan fråga om det är något. Tiden här går väldigt fort. Känns inte som att jag redan har jobbat 6 timmar. Mycket positivt! Efter jobbet blir det promenad med mamma för hon har börjat på nutrilett så man måste ju peppa henne!

All the dreams we had.

Idag är det min sista lediga dag. Känns dock overkligt att börja på ett nytt jobb nu när jag varit ledig ett tag. Är dock typiskt att nattklubben öppnar ikväll så den måste jag skippa. Ska upp 5 imorgon...
Har passat på att lata mig hela dagen, sett one tree hill från början & ätit på Kina. Nu ska jag duscha, hämta ricke från golfbanan ( som man bor på numera ) och se film. Hoppas jag somnar tidigt för annars kommer det bli jobbigt imorgon.



<3

Hudvård.

Satt just & läste om hudvård på en blogg så jag kom & tänka på min egen. Var ju till Hermelinen för ett tag sen där jag fick en kräm jag skulle smörja varje kväll. Efter nästan 2 månader blev jag less för jag kände inte att det hade blivit någon skillnad. Så jag ringde dit & ville ha en ny tid. Jag laddade upp med 1000 frågor och problemet var hur jag tvättar min hy. Jag har alltid hört att vatten & mild tvål är det bästa. Förutom om man frågar dem som säljer produkter för hyn.  Men inte tänkte jag att det verkligen skulle funka. Inte på mig som har haft så mycket problem med min hy. Har haft Hudverkets Md formulation cleanser i säkert mer än ett år. Hon sa även att jag inte skulle smörja in ansiktet. En fråga som direkt poppade upp vad " Men man blir ju jättetorr av att tvätta ansiktet med tvål?" Fick rådet att bara använda tvål då jag tvättar bort smink & om det skulle bli torrt kan jag köpa babyolja eller en annan som jag inte kommer ihåg namnet på. När jag gick därifrån var jag lite besviken. Hade ju väntat mig värsta lösningen. Frågade angående att ta bort ärr men enligt henne har jag inga utan det bara är pormaskar som är inflammerade. Att allt de röda kommer försvinna när infektionen ger med sig.  Om jag tror på det vet jag faktiskt inte än. Tycker de ser ut som små ärr. Nu mår iallafall min hud näst intill superbra. Förut fick jag nya finnar varje dag. Åt jag chips osv fick jag typ 6-10st dagen efter. Nu får jag typ 1 i veckan. Dock är ju de röda kvar men huden är ändå slät. Alla gupp har försvunnit. Slutade med krämen de gav mig redan innan jag började med vatten & tvål. Nu är det ju sommar så solen har ju gjort sitt. Får hoppas att den inte har för stor påverkan så det blir sämre till vintern. Men till er som har haft dålig hy rekommenderar jag att iallafall pröva att sluta med alla krämer osv. För det kan funka på dig med. Jag har inte ens en rutin mer, förut var det tvätttade & smorde varje morgon & kväll med tusen grejer. Nu sköljer jag bara ansiktet med lite vatten & när jag har smink duschcreme i duschen eller tvål. Det är heller inte så noga med 2 ggr per dag, jag känner efter & tvättar om jag känner mig flottig/smutsig.



OBS! Inte jag på bilden.

Move like a snake.

Idag har jag hängt hos Ricke i & vid poolen hela dagen.



Igår var jag & solade med Eve & Katta baki Filipsborg. Det blåste så härligt där så jag märkte inte att jag brände mig. Vid 2 for jag & Ricke till Luleå en sväng. Han köpte två par jeans, skjortor, t-shirts & kallingar. Jag fick med mig en body & en "magtröja". Prövade inte ens dem utan chansade för att inte göra Ricke mer less att vänta. De passade som tur var.

Snart ska jag iväg & åka bil med Amanda. Hon har fått körkort!! GRATTIS gumman <3
Ska även vara chaffis åt Ricke ikväll eftersom han ska ut. Eventuellt att han får gå hem inatt!

Ikväll hade jag nog tänkt sysselsätta mig med att kolla på lite resor & grejer till bilen.
Jag har ju letat en bil de senaste 2 veckorna men har nu gett upp. Hittar ingen fin i den prisklass jag är ute efter så jag tänker köra en bil vi redan har hemma. Den måste bara besiktas först. Det är en skruttig gammal saab 900 men den får duga tills vidare. Måste beställa en bilstereo, kabel så jag kan lyssna på spotify i bilen & en billaddare!



Riktigt snygg!

...

Lite utav mitt sommarlov hittils













2011-07-02

Har just städat lite så ska belöna mig själv med lite mjölk & marabou <3 Har ju ingen bil för tillfället så får cykla till Ica... Efter det ska jag bara ta det lugnt & vänta på att min pojke ska komma hem från sin andra golfrunda för idag. Knäpp,tokig, dum i skallen tänker ni nu? Ja det är han.



Kanske dags att fixa en ny bild på oss?

<3

Tänker på dig <3
RSS 2.0