New year

Imorgon är det nyår. Kommer vara det tråkigaste på länge. Tänker dock göra det bästa av det, tror jag. Kanske firar tolvslaget under täcket till greys. Låter väldigt lockande just nu. Idag har Fanny köpt en one piece åt mig. Längtar tills jag får den!!!

2011-12-28

Idag har jag slappat ända fram till klockan 14. Resten av dagen har jag spenderat med min kära mamma i Haparanda. Blev en " gå igenom & plocka saker i farten sväng" på Ikea, flottmat, Rusta, Ö&B = nödvändig saker till laggen. Kul att nu när man handlar är det inte kläder osv utan disktrasor och toamedel. Köpte även en digitalkamera på Elgiganten för 555kr som faktiskt är ruskigt bra för den lilla pengen jag fick ge. Fick ju bla en digital fotram av svärmor så måste ta bilder så jag har något att visa.


Har nyss gjort världens största matlåda. Har lite dålig med lådor här så mitt 1kg köttfärs med wook + spaghetti fick rymmas i en stor. Ricke höll på att dö när han såg den & sa att jag har mat under hela Januari. Men vafan när man väl lagar är det väl lika bra att laga rejält.



Vill göra någonting med min lugg men vet inte vad. Lugg är fint men is aldrig fixa den...

2011-12-26

Hoppas att ni alla har haft en superbra jul. Det har jag! Började dagen med mamma & bror hos mormor & morfar. Vid 2 for jag, Ricke & hans bror mot Auktsjaur ( en bit från Arvidsjaur) där Rickes familj var. Där åt vi god mat & sen kom tomten. Har kommit hem till Kalix idag. Jag är mycket nöjd med mina julklappar, har fått det jag önskat mig!

Har just klickat hem 4 skal till telefonen ( fick pengar till det i julklapp ).
Har även fått syn på 2 eventuella nyårsklänningar. Får se om det blir att klicka hem.



God jul

Hoppas ni alla har en god jul :)

Sovrum

Nu börjar det ta sig, imorgon är nog sovrummet klart. Gissa vilken tapet som är före & efter ;)

Ricinolja

Nu är det inte länge kvar tills visningen. Hoppas ni köpt biljetter & kommer! Ni går ju ut gratis på hotel valhall efteråt!!
Idag har vi haft möte & planerat lite av de sista till visningen. Är sjukt taggad men samtidigt lite orolig att något ska gå fel! imorgon ska jag färga in några modeller samt testa frisyrer.

Jag har ju som många andra prövat ricinoljan. Dock har jag varit väldigt lat och inte gjort det 3ggr i veckan som är rekommenderat men tänkte försöka göra det denna vecka. Jag har sett att många klagat på att den är svår att få ur så tipsade i en annan blogg, som sedan spred sig men tänkte ändå att jag skulle skriva lite om hur jag gör.
Först gör jag en mittbena. Sen häller jag ut lite olja efter benan & gnuggar ut den så det kommer överallt.
Efter det delar jag upp en ny bena på sidan om & häller & gnuggar ut det åså fortsätter jag så tills jag gått igenom hela håret. Tycker personligen att det är mycket lättare än att bara ta på händerna å gnugga överallt. Sen drar jag ut det till längderna & topparna.
Sätter håret i en snodd så det inte ska kladda överallt åså har jag i det i minst en halvtimma. Efter det går jag i duschen & sätter i balsam INNAN jag sköljt håret & gnuggar ut det överallt, man känner direkt att det blir mindre kletigt. Sköljer ur det & sätter balsam igen, sköljer ur & om det mesta farit bort då så kör jag en omgång med schampo & sen balsam i längderna, eventuellt i botten beroende på hur det känns. Det gäller att hitta sitt egna sätt, beroende på vilket hår man har och hur mycket olja man sätter. Men ett tips är att ha mer balsam än schampo. Schampo torkar ju ut håret om du använder för mycket.
image description

Happis

Är strax på g mot happis där vi ska köpa lite grejer till lägenheten som lampor, tavlor blommor osv :) kulkul!

...

Ligger i sängen i Rickes lagg, det mesta är på plats förutom de i sovrummet där vi ska tapetsera om till veckan. Därför har vi satt madrassen på golvet mellan kök & vardagsrum tills vidare. Har hållt på nu i 3 dagar att få det i ordning, det som fattas nu är lite tavlor och småprylar. Känns konstigt att inte vara nå mer hos svärmor. Men skönt att ha nära till allt, förutom skolan... Men det får gå. Mer plus än minus iallafall. Nu ska vi lägga oss och se på en film, är dödstrött. fredag idag & på det har jag varit vaken till efter 1 flera dagar irad, jag som är van att sova 9-10.

Sneak peak

RSS 2.0