Vilken härlig dag!

Idag är jag glad. Älskar vädret! Ligger soffan på balkongen och njuter i shorts & linne. Det är sommarvärme här idag. Riktigt skönt! Hade jag inte planerat att åka till Nuborg 12:15 med Katta hade jag legat här hela dagen. Ser fram emot alla sommardagar jag kommer ligga här.

Måste ta mig en promenad idag också. Riktigt härligt. Hoppas våren är på g på allvar nu. Hej då snön!!

Fredagsmys?

Nu ska jag hoppa i sängen & ha fredagsmys med mig själv. Ricke har några vänner här men de skulle se en tråkig film. Tänker se skilda världar istället. Känner mig trött. Kan nog bli en tidig kväll känns det som.

Har varit på gymet idag & kört rygg, triceps & mage. Ingen kondition eftersom jag använt upp mitt internet på telefonen så det går jättesegt att se via tv4play-appen.

Igår beställde jag en till bikini & en "väska" som jag hade tänkt ha på balen. Spännande!

Gjorde om ett par av shortsen så de blev kortare i benen och nötta.

...

...

...

...

...

...

...

Luleå

Har varit i Luleå idag. Fick med mig rätt
Mycket. Halva priset på hela Bik Bok.

...

Idag har jag varit i skolan, tränat, pluggat, bakat. Nu ska jag åka till lägenheten och sova. Imorgon åker jag till Luleå.

Recepttips.

tänkte tipa som ett recept på kokosbollar jag gjorde idag. Hittade det från Du är vad du äter. Är en riktig sucker för chokladbollar så prövade Anna Skippers recept. De blev faktiskt riktigt goda. Inte lika goda som originalet men nog vill man ta fler av dessa. Bli inte skrämda av ingredienserna, jag blev det. Helt i onödan. Här kommer receptet.

Energikokosbollar för snabb återhämtning

Ingredienser:
  • 1 dl malda mandlar
  • 1 dl malda valnötter
  • 2 dl dadlar blötlagda
  • 2 dl katrinplommon blötlagda
  • 2 dl kokosflingor (Spara 0,5 dl att rulla bollarna i )
  • 1 tsk kanel
Gör så här:
  1. Mal eller hacka nötterna i en mixer.
  2. Mixa ned dadlar och katrinplommon, lite i taget.
  3. Mixa ned kokosflingorna lite taget.
  4. Tillsätt kanelen.
  5. Forma smeten till runda bollar och rulla i kokos.


Se bara till att antingen först skära plommona & dadlarna eller mixa dem ordentligt så det inte blir klumpar i smeten. Det går även att sätta i mer kokos i smeten iställer, tyckte det var lite svårt att få den att fastna när man rullade dem.

2012-04-23

Idag har jag varit på två långpromenader, 40 & 50 minuter tog dem. Var först i morse ensam i Kalix & på eftermiddagen med Tjejen i Nyborg. Har fått ett kostschema av en PT från Sthlm som ska hjälpa mig att bränna bort lite överflödigt fett. Har 5 veckor på mig att bli tight. Ska bli spännande. Måste köra mer gym i veckan, förra veckan var jag bara en sväng. Resterande dagar har jag utövat någon form av kondition. Nu är det bara köra gärnet tills vi åker. För då blir det allt förutom att vara nyttig.

image description

Men nog skulle det smaka med en Pizza.

2012-04-21

Har just kommit hem från gymet. fy vad mina fötter värker nu. Har för det första stått hela dagen på praktiken samt varit på en 20 minuters promenad med vovven. Det var inte nog utan jag har varvat mellan crosstrainern och löpbandet ( körde intervaller ) i 90 minuter. Plöjde igenom 2 BB avsnitt i lurarna. Körde lite mage innan jag promenerade hem ( ytterligare 20 min ). Var riktigt skraj när jag gick hem i mörkret. Väntade på någon läskig gubbe bakom varenda knut. Vände mig om 1020489238592 gånger. Nu är jag nyduschad & redo för sängen. Ricke har några kompisar här som ser film men de orkar jag inte. Blir lite Solsidan tills jag slänger igen ögonen. Ska bli såååå skönt! Ingen väckare imorgon inte...

image description

image description

Snacka om att jag är hungrig nu. Skulle sååå gärna vilja ha en pizza. Men hur värt skulle det vara. Har inte ätit någon riktig middag idag. Blev så jäkla mätt av lunchen, blev bara lite ost & kex när jag var och hälsade på mammsen. Blir att somna hungrig.

2012-04-18

Idag har jag hunnit med att städa lägenheten, tränat & jobbat 6h. Ikväll har jag letat en bikiniöverdel som passar till en underdel jag beställt. Hade en överdel men den hann ta slut i storlek ( kunde inte ha den jag beställt, surt ). Hittade en tillslut så hoppas den kommer passa bra!

Det börjar ta sig nu, har nästan allt som behövs till balen och studenten. Så länge jag kan ha balklänningen vill säga. Annars är det bara skor till balen och en liten väska som saknas. Det är så otroligt mycket utgifter nu innan det är dags. Blir extra dyrt när vi åker till utlandet veckan före. Har typ växt ur alla mina bikinisar så har varit tvungen att iaf köpa två nya. Men det tillkommer ju även alltid massa annat. Småsaker som blir dyrt tillslut.

Jobbar som ett djur nu så jag ska ha råd med allt jag vill. Klart jag klarar mig på det jag har men man vill ju alltid ha något nytt nu till våren. Det är verkligen typiskt mig att inte jobba just när man fått lön utan istället börja tokjobba först när pengarna börjat ta slut. Måste komma ihåg det till nästa vecka då lönen kommer. Måste försöka hålla samma tempo. Just nu hinner jag inte med så mycket. Träna, skola, jobba, sova, äta. Men det funkar!


Överdelen


Underdelen fast i vit. Borde funka.

April

Har just kommit hem från gymet. Körde ben och mage idag. Känns riktigt skönt nu efteråt. Hoppas bara inte att träningsvärken är för tung. Har inte tränat nå styrka förra veckan utan bara kondition. Ska bli ändring på det. Måste försöka klämma in både och. Bara vädret är bra så man kan ta längre promenader. Är så tråkigt att gå på rullbandet. Imorgon har jag skola i 30min. Resten av dagen ska jag spendera på jobbet & gymet. Låter väl som en bra idé?

Idag beställde jag en ny studentklänning. Billigare & bättre.

image description



Nu ska jag krypa ner i min sköna säng. Sov gott alla!

2012-04-16

Hade skola idag till 11 ungefär, sen for jag hem och sov 2h, inte bra! Nu har jag just kommit hem från en långprommis med Vicko. Skönt att röra på sig och samtidigt prata av sig. Det är så mycket roligare än att gå själv. Nu ska jag äta något & göra bort lite läxa. Kanske att man åker på gymet en sväng ikväll också.

Matpaus på jobbet.

Uppercut.se

Har just beställt en axelbandslös bh från Uppercut. Den finns även på Nelly men den var billigare på Uppercut + fri frakt. Tror starkt på denna eftersom det finns i alla dess storlekar så man kan välja en som sitter riktigt bra runt om. Det är ju ändå A och O när man väljer en bh utan band. Ska bli spännande att se hur den är. Har bara hört positivt om den, förhoppningsvis är den värd pengarna. Den kostar ju trots allt 500-600kr.

Onyttigheter.

Det är riktigt jobbigt när man börjat tänka lite på vad man äter. Har svårt att hålla en lagom nivå. Ju mer man vet om matens innehåll desto mer avstår man från allt som inte är så bra. Man blir nästan lite psyk. Måste verkligen träna på de där. När det gäller mat som middag & lunch är jag inte lika noga. Skulle aldrig klara mig utan feta såser exempelvis. Men snacks är ju så himla gott det med. Sjukt jobbigt att sitta och titta på godisskålen samtidigt som det snurrar massa sockerhalter och kalorimängder i hjärnan. Sen kan jag också tycka att man samtidigt kanske vet för lite. Känns som att man skulle må bättre av att ha stenkoll istället för bara en liten koll där man mer anar faran, ibland kanske i onödan. Skulle kanske vara skönt att veta exakt hur många godisbitar & hur många dl sås per dag som är ok till den mängd man tränar. Men det krävs riktigt mycket för att komma till den nivån. Alla säger ju så himla olika. Det är sååå jobbigt att leva i ovisshet...





Byggla.se

Jag har blivit kontaktat & frågad om jag vill vara med i en balkongtävling. Lät kul så jag tackade självklart ja. Den äger rum på www.byggla.se

Man skriver om sitt projekt & lägger upp bilder. Det finns massor med tips och inspiration som andra har lagt upp.
Man får även en välkomstpresent i form av presentkort. Om ni har något projekt hemma tycker jag att ni ska gå med och dela med er av era tips och trix. Ska du fixa eran balkong? Var självklart med och tävla. Det tar inte lång tid.

Före



Har börjat lägga golvet här.



Efter, nästan klart





Lite smådetaljer kvar att fixa, återkommer med slutresultatet.

Ett smakprov på balkongen från kvällen.

Spontanmys på våran balkong. Så här vill jag spendera varje lördagskväll i sommar.

...

Prövade just en ny variant på smoothie. Dricker ju som jag nämnt tidigare proteinshakes. Hade ingen mjölk som jag brukar ha till så pröva att göra en smoothie istället. La i yoghurt, hallon och havregryn tillsammans med proteinpulvret. Det blev faktiskt gott. Hade dock bara smaksatt yoghurt så det skar sig lite med chokladsmaken. Men det vet jag till nästa gång.

City living

Hittade en sida där man kan hyra lägenheter över några nätter i Sthlm. Fanns flera att välja på och de kostade ca 800kr per natt. Är väl ändå helt okej om man far några st & dela på det priset. Fanns både lägenheter för 1-2pers men även 1-4. Googla City Living så kan man sen välja olika ställen att hyra på. Exempelvis i London.

...

Gjorde min första laxsoppa just, det blev lyckat. Gjorde inte den traditionella man får på skolan utan en nyttigare variant. Kryddig & god. Perfekt avslut på denna dag. Har varit 50min på Crosstrainern & avslutade med lite mage & stretch.

Balkonginredning

Imorgon ska jag och Ricke fara till Luleå. Har suttit och kollat på inspirationsbilder till balkongen. Vi har ju en inglasad som även är längre än en normal så man kan ändå göra ganska mycket med den om man vill. Behövs så lite för att det ska bli mysigt. Just nu är den grå och tråkig.



...

Helgen har varit helt ok. Rickes stuga Tor-Lör. Fira Reggo på Lör. Ätit flott och legat i sängen Sön.
I söndags gick jag runt halva stan för att få tag i nå käk. Fick napp på tredje stället jag gick till, 11-ans.

Idag har jag startat med proteinpulver & bättre mat. For på crosstrainern 30min i morse & avslutade med lite mage. Har nyligt varit och käkat på stan med Pappa & Barbro. Tog en sallad medan de tryckte Pizza... Okej jag smakade en tugga, eller tre. Tänker inte banta men måste dra ner på både kolhydrater och småätande.

Sommar.

Igår fick jag mina vita virkade shorts jag beställt tidigare. Längtar tills det är nog varmt för att använda dem.

Ikea

När vi var på Cape East köpte vi en tavla till sovrummet på Ikea.

Duktig!

Idag har jag jobbat 2h. Inte så flitigt men iallafall något. Börjat ta ur mitt löshår idag, är så less eftersom det är så tjockt så det tovar sig hela tiden.

Idag har jag varit på gymet, körde rygg, triceps, mage och bröst. Samt 40min kondition. När jag kom hem for jag till byn & promenerade med Katta. Resten av kvällen har jag spenderat i soffan. Skönt! Snart är det sägdags, först BB.

Balklänning

Äntligen har jag beställt min balklänning. Klickade även hem en studentklänning. Skönt!

 

RSS 2.0