HÅR OCH MAKEUP VISNING!

Vi på hantverksprogrammet årskurs 3 kommer ha en
Hår & Makeup visning på Folkets hus den 10 December 19.00.
Vi kommer ha lotteri med väldigt fina vinster
Ni får välkomsttilltugg och dryck
Vi kommer ha både dans och sångunderhållning
Vi kommer sälja fika
Vi delar ut goodiebags till ALLA.

Ni får dessutom gratis inträde på Hotell Valhall vid uppvisande av biljett innan (00.00)
Biljetter finns att köpa på Hårcompaniet och av oss som går hantverksprogrammet årskurs 3.
Biljetterna kostar 140kr så skynda er att köpa! Det är begränsat antal platser!


2011-11-23

Fick hjälp idag när jag skulle julpynta, uppskattas!
Jag & mamma belönade oss med lite nyttigheter efteråt.
Ricke har köpt soffa & köksbord idag, utan att jag varit med. Nåja nog blir det bra!
På lördag bär det av mot happis för att införskaffa helt ny säng + ram, hallmöbler, vardagsrumsbord samt massa smågrejer till kök & toa. Längtar tills mina grejer som jag beställt kommit.

2011-11-22

Nu är jag på jobbet igen, tänkte köra ett fyra timmarspass. Idag har vi haft delprovskurs, det gick bra! Momenten var, kortfest frisyr, klassisk herrklipp samt skägg.

Våran fotosession vi skulle haft igår med media blev inställd så får se vad vi hittar på då. Kanske fixar ihop våra goodiebags som kom idag.



Tänk vad härligt att ligga i värmen och bara ta det lugnt. Dock längtar jag faktiskt efter snön, inte kylan men den kommer väl på köpet. Det måste hinna komma snö till första advent.

updatering: Blev visst att jobba till kvart i 10. Cash is king!

...

Är på jobbet, har varit här sen kl 2. Blir att fara hem kring 9. Idag har jag varit supertrött, blev inte bättre av att vi hade bad på gympan. Man blir alltid så seg efter det. Nåja aldrig mer bad för min del.

Bodystore

Har beställt en ojla som heter Ricinolja, den ska göra så att håret växer lite snabbare. Får väl se om det funkar.
Beställde även hem denna:

....

Blev att beställa hem allt detta.
TRUMPET kruka (S)
Den lilla krukan 2st
stenarna
Grått fat med dekorkant - stort
fatet
Hjärta - välkommen
Ljusfat med vågig kant
ljushållaren 2st
Notblad - avlångt
Notbladet
Inte den men typ likadan, tänkte ha den som "rullgardin" i sovrummet.
+ ett set med tre vita ljusstakar

Inredning.

Sitter och dregglar över massa inredning. Finns då otroligt mycket fint, kan inte bestämma mig vad jag ska köpa så nu sitter jag med varukorgar på 4 olika ställen. Har just klickat hem från ett av dem, det blev detta från Jotex.
2st
bollen ej krukan.

...

Ligger i sängen & drar mig, ska gå upp för att göra nå frukost & sen blir det att se Pelle Svanslös. Om ett tag ska vi till lägenheten och mäta lite så vi vet vad vi ska köpa osv näsa helg då det blir en tripp till Happis. Senare idag ska jag på Victoria Secret party!

Tacos

Mys denna fredagskväll med, dock med Tacos denna gång. Ska göra så lite som möjligt ikväll, är helt slut!

Mys

Myser med gumman medans hon snarkar :)

...

Ligger hos Eve och ser på Håkan Bråkan. Idag slutade vi just före 11 eftersom vi haft nationella. Mamma slutar strax & då ska jag hem & promenera med Ida,tjejen och Zeb :)

Pixbox

Pixbox ska läggas ner. Har sparat lite av bilderna som snart kommer att försvinna.

Flowers

Har nyss varit med mamma på stan & köpt lite smått & gott till Rickes lagg. Man måste ju bidra med något, skulle inte vilja veta vad det hade blivit för nå blommor osv om han hade köpt det själv. Bara två veckor tills han får nycklarna!

Haha

Kvinnlig vänskap:

En kvinna kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger hon till sin man att hon sov hos en väninna. Mannen ringer de tio bästa väninnorna. Ingen har sett henne under natten.



Manlig vänskap:
En man kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger han till sin fru att han sov hos en vän. Frun ringer de tio bästa polarna. Åtta stycken bekräftar att hennes man sov hos dem. Två påstår att han fortfarande är där.

...

Idag har jag hunnit jobba 9:30-15:30. Varit hos Rickes Mormor & Morfar på middag & nu ska jag se en eller två Irene Huss filmer.

Igår for jag till Nyborg på promenad med Ida, tjejen & Zeb. Stannade även på fika & en pratstund. Efter det for jag till Kalix & jobbade 2h, var så trött så vi for hem & såg film istället resten av kvällen. Sommade tidigt!

Mys hos Laestander

Allt om hundar

Mitt favoritprogram just nu. Det är inte bara jag som sitter som klistrad i tv-rutan!

...

Idag är vi lediga. Tänkte passa på att jobba så Ricke hämtar mig strax. Var tvungen att ta lite sovmorgon nu när man väl kan. Är inte återställd efter lovet. Igår var jag också & jobbade från 5-10. Blir att jobba sent ikväll också.

I helgen när vi var på Ikea fick vi med oss rätt mycket hem. Det mesta till köket är fixat & annat småtjaffs. Vi hittade även ett köksbord + stolar som vi ska ha. Spännande!

Du som kommenterar anonymt: Jag svarar bara på frågor som ställs av personer med namn!

Lägenhet

Idag har jag & Ricke varit och kollat på en lägenhet till honom. Jag kommer ju bo där med honom men kommer inte betala någon hyra utan det blir hans lägenhet! Vi är mycket nöjda, stort, rymligt och högt till tak. Lägenheten är i ovanför Taxi med den inglasade balkongen. inflyttning sker 1/12. Ska bli så kul att fara på Ikea osv, fast vi kommer nog få bråka enkel också om mycket! Men det hör ju till haha! Har suttit & gjort en shoppinglista och nu ser jag tv & äter kakor.

2011-11-02

Ligger hos Ricke & njuter av lovet. Har ju jobbat de senaste loven vi haft så tänkte att jag skulle vara ledig litegrann nu. Det är ju lov snart igen så jag hinner jobba. Mamma kommer strax och då ska vi hämta nå käk & sen hem till byn & baka. Blir mycket onyttigt idag. Kanske man orkar sig iväg på en långpromenad. Skulle inte skada.
RSS 2.0