Träning

Sitter i soffan efter att ha varit på gymet i 2,5h. Har kört igenom rygg, bröst, triceps & magen, även totalt 55minuter på crosstrainern. Träffade Reggo där så konditionsdelen är tack vare henne!

Nu ska jag gå & rensa min garderob. Det behövs.

Bjuder på en bild på min älsklingvovve som alltid sover på udda sätt. Saknar henne lite!

Glad!

Idag fick vi besked att vi slipper några timmar på frisör fram till studenten. I och med det kommer mina veckor se ut så här

Måndag: 08:00-11:20
Tisdag: Ledig
Onsdag: 11:30-13/14:00
Torsdag: 08:00-09:30 ---HÅL--- 12:00- 13:40
Fredag: Praktik

SKÖNT!!!!

2012-03-27

Idag har jag haft en redovisning på skolan mellan 10:30 - 11:30. Efter det for jag hem, satt vid datorn & busade med tjejen. Lagade middag & nu sitter jag här med lite läxa. På en timma ska jag åka upp mot kalix för att träna med Eve. Efter det ska hon bjuda på fika. Måste verkligen försöka dra ner på fikat & chokladen. Skulle göra under!



Endast 8 veckor och 5 dagar kvar till utlandet. Det blir 61 dagar ( om jag räknat rätt ).
Vad jag längtar!

2012-03-27 TRÄNING


Eftersom att jag är urusel på att äta bra har jag börjat fundera på att pröva proteinpulver/tillskott. Jag tränar oftast 4 styrkepass i veckan men jag äter inte nog mycket och ofta för att klara av att ha blodsockernivån på en bra nivå. Jag äter inga mellanmål och en ostadig frukost. Vilket gör att jag alltid blir sötsugen, speciellt om kvällarna. Istället för att då göra något rejälare/nyttigare så tar jag ett kakpaket med lite mjölk till, eller varför inte en chokladkaka.

Känner att jag behöver något enkelt att ta på kvällarna eller efter jag tränat istället för att alltid ha proteinrik mat med mig eller hemma. Har läst om många som använder det och jag tycker det låter som en bra lösning. Jag gillar enkelt! Känns inte värt att träna som jag gör utan att få i mig allt jag behöver, eftersom att jag snarare bryter ner musklerna då än att bygga upp dem.

Jag är verkligen ingen som skulle gå på diet eller så, jag vill kunna unna mig något gott då och då. Jag är inte heller ute efter någon viktminskning. Klart man vill ha mindre fett på ex: magen men vågen är ingenting för mig. Jag vill se resultat i spegeln. Det är grejer det!

Har mätt mig innan jag började träna och på bara en månad blev rumpan 2cm större runt om och fastare samtidigt. Det gillas!




Cape East

Sitter på rummet på Cape East efter två timmar i spa-avdelningen. Är något skrynklig nu. Om en timma ska vi befinna oss i restaurangen för tvårättersmiddag.

...

De senaste dagarna har jag tränat & jobbat. Igår fick jag en resväska. Sjukt lätt & med 4 hjul under. Den flyger fram som en fjäder. Love it!

Team sportia

Idag har jag & mamma varit på stan. Hittade en träningströja som jag gillade så jag fick den i present av mamma. Den var alldeles för dyr för att jag skulle ha köpt den själv. Men den kommer vara värd pengarna.

Har fått ett program anpassat för mig till gymet = ny motivation! Nu slipper man jyra runt utan istället ha strikta övningar att göra varje gång. Kul!

Inredning

Var på Buketten idag eftersom de har rea. Fick med mig en tavla på halva priset & ett zinkfat på 30%. Köpte även en vit plastblomma till min kära mamma. Håller på att successivt utrota hennes fula blommor där hemma. Bara 3 fönster kvar!!

19 år

Ja idag fyller man år. Så nu ligger jag i sängen efter att man blivit lite rikare, både i pengar & kalorier. Hade fika här sen blev jag bjuden på Kina. Mycket nöjd!

Lyckan i LA.

Ligger & ser lyckan i LA. Idag har det varit fullt upp fast jag varit ledig.

Gym
Lunch på skolan
Jobb
Tog Gardasilsprutan
Handla & laga kycklingpaj ( first time ever )
Jobb
Soffan resten av kvällen!

Vårväder

Idag slutade vi 11 så for till byn direkt. Har just kommit från en promenad med tjejen. Vi gick på isen. Otroligt skönt trots blåsten.

...



2012-03-10

Idag har jag fått gjort en massa. När jag vaknade steg jag upp & började städa. Bytte färdigt alla mina nya gardiner som jag fick igår, bytte även till mina nya kuddfodral. Städade igenom hela lägenheten & vädrade. Gick & handla så jag kunde baka kladdmuffins, hittade även en plastblomma! Efter det for jag på gymet, klippte Marie, fixade en uppsättning på Eve & nu är jag på jobbet. Blir här så länge jag orkar.










...

Det blev inte Luleå igår tyvärr. Missade bussjäveln, den sista!!!!!!

Har därför bara hängt i laggen & i byn. Har fått gardinerna & örngotten jag beställt tidigare till lägenheten. Blir nytt i varenda fönster. Vitt & fräscht! Längtar till imorgon då jag ska hänga upp dem.

Resten av helgen kommer jag spendera på jobbet mest troligt. Ett undantag är att jag ska fixa Eves hår imorgon då hon ska på Gala med hennes jobb.

Bjuder på en bild på kvällens underhållande sällskap... Snark!

...

Hejhej, är på jobbet! Ikväll åker jag till Luleå för att hälsa på Vickan. Blir att vara där till imorgon. Ska bli kul för det var längesen vi sågs. Hade!

...

Ligger & ser Desperate. Idag har jag gjort bort lite plugg, ska fortsätta med det efter jag varit på gymet.

Godmorgon

25 Mars

Den 25 Mars ska jag få min födelsedagspresent av Ricke. Vi kommer spendera dagen i Haparanda. Shoppa & besöka Ikea. Vid 3 checkar vi in på Cape East där vi kommer ha tillgång till spadelen + spaprodukterna. På kvällen ska vi äta tvårätters & sova över, på morgonen väntas HOTELLFRUKOST!!! Jag längtar.

...

Ser BB med ett glas mjölk & kakor. Ångest men fan vad gott det är.

...

Idag har jag varit hos Eve. Vi har ätit & legat i sängen & sovit. For sen till byn vid 4. Har bara slappat & hittade nyss en eventuell studentklänning. Skönt att det är lov imorgon.



Jag igår, vi var & käka på Kina. Tog husets specialpizza. SJUKT GOD!

...

Sitter hos Madde under värmefilten. Några ska dricka men inte vi.

Turkiet 27 Maj

Längtar till våran klassresa & sommaren.

...

Skönt med lov. Igår var jag till Vicko & Bönan, vi surrade & såg tv med några till. Idag ska jag träna, äta på Kina & spendera natten hos Eve.

Nu ligger jag & drar mig i sängen med en chokladboll.

...

Idag har Rike bjudit & lagat mat. Det var jättegott. Han blev dock lite lat när det kom till efterrätt haha!

RSS 2.0