2011-08-25

Nu är det bokat & klart. Jag Ricke & Emil Larsson (Flary) ska åka till Stockholm den 22-25 September. De ska spela pokerturnering(ar) & jag ska gå på stan bla. Vi kommer bo hos en kompis till Ricke. Det bästa med det är ju att några av mina vänner flyttar dit idag så det hade väl inte kunnat bli bättre timing. Får hoppas att de vill vara med mig bara. Det är första gången i mitt liv jag är dit. Bättre sent än aldrig?
Känns dock lite tight eftersom vi åker till Cypern en vecka efter men det var tydligen inte någon bra turnering någon annan helg.

Annars då. Skolan har börjat & Ricke ska köpa ny bil. En Audi TT, från Timrå. Då kommer jag, han, hans mor & bror fara ner dit & hämta den. Så då blir det en till stad att besöka för första gången. Men jag klagar inte.

Nu vet ni det & jag ska fortsätta se OTH.

2011-08-23

Nya skor, Easy tone

2011-08-18





I veckan har jag jobbat på Rickes jobb. Har även hunnit med en Luleåtripp & ikväll blir det bastu hos Amanda. Bilder kommer.

Bingolotto

De har ju gjort om bingolotto så det bara är en timma så snartska jag & Ricke spela med varsin lott. Han fick hem i brevlådan att han kunde hämta ut två st gratis & då blev han automatiskt prenumerant så vi hoppas på storvinst ikväll. Det börjar 19:00.

2011-08-14

Har gjort om lite hos mami.
Nytt köksbord + stolar har även köpt en svart tygduk som vi ska ha över för glas blir så jääkla smutsigt!





Nytt vardagsrumsbord.



Hallen före ( har dock hunnit ta bort lite möbler )



Hallen efter. Det som är gjort är att måla listerna & väggarna vita(re)



lägger upp en bild när det är inrett.

2011-08-12

Idag är det sista dagen som städtant. Det har faktiskt varit mycket bra på sjukan. Skönt att få röra på sig.
Följde med mamma när de städade på bårhuset så nu har jag fått se döda människor för första gången. Dock med skynke över sig. Var inte läskigt men det var nog för att man inte såg ansiktetna.
När jag kommer hem blir det att måla om i hallen. Det blir vitt. Har nyss köpt ny hatthylla så då blir alla möblerna där vita också. Kommer med för & efterbilder sen.

Ska gå & byta om nu & börja fara hemåt.



Måste börja träna lite nu så man blir lite tightare till Cypern ;)

2011-08-10

Är på jobbet, har just fått energimassage. Var superskönt!
Igår skrev Ricke att han hade en överaskning när jag kommer dit & att jag kommer bli skitglad. Jag tänkte att det var nå skit som att han hade bäddad sängen eller nå men faktiskt så var det en riktigt bra en.

3 Oktober åker jag till Cypern ( Agia Napa ) med Electrotech ( där jag jobbar ).
Min älskade svärmor bjuder med mig i utbyte mot att jag kommer & jobbar åt veckan. Är hon inte snäll så säg ;)
Hotellet heter Aktea & vi har valt till all inclusive.







2011-08-07

Ska strax rulla mot Happis med mammi, väntar på att hon ska plocka upp mig!
Har försökt få med mig Ricke men han är inte så sugen. Dessutom så är det inte nå roligt att gå med någon som bara gnäller så mamma blir perfekt ;)



Ovanligt att se hon som blondie!

2011-08-02

Imorse när jag for till jobbet fick jag min första höstkänsla. Det var disigt på rutan & man fick sätta på värmen i bilen. Detta var ju då just före 6 i morse men så har det inte varit tidigare. Jag har blandade känslor över hösten. Den är ssupermysig men man vill ju ändå att det ska vara sommar. Längtar tills det blir mörkt så man får tända en massa ljus & mysa. Använda stickade koftor & tjocksockar!



fyfan vad sugen jag blev!

2011-08-01

Hejhej, ny arbetsvecka. Känns skönt att det bara är denhär & en till kvar. Tror jag jobbar på Rickes jobb sistveckan innan skolan börjar men får se. Hade varit grymt skönt att vara ledig också. Slutar kring halv 3 i veckan så idag ska jag fara hem till Nyborg & härja med mamma, städa & jyra på. Hoppas hon inte hinner läsa detta för då kommer hon nog säga att hon ska bort haha!

RSS 2.0