Första advent = Fett nice!

Första advent idag, ska sytrax hem från kalix & julpynta. Tycker det är grymt mysigt med julmusik & städa, byta gardiner & ta fram julsaker. Höjdpunkt på året helt klart!


Igår var jag Vicko Eve och Amanda hos mig och åt Tacogratäng, vi surrade på i ca 5 timmar om allt och ingenting. Det var himla mysigt. Glad att jag sket i att fara till Luleå & festa med de andra. BRA VAL!

Annars idag händer inte så mycket. Ricke kommer senare efter jag städat osv. Kanske hinner se lite Lassemaja. Somnade efter första avsnittet sist (A)

Justja. Igår var jag ju i luleå. Kollade på en dator till mig i julklapp. Hittade en jag ville ha. Så blir nog att pappa köper den när han kommer tillbaka från Norge om två veckor! Får den i lite förskott.
Hittade även en hårfön med tratt som jag fick av pappa. En julklapp till Ricke & en bh / halvkorsett till mig.



Ser ut typ sådär.

Lasse Majas Dektektivbyrå

Ska lägga mig & se igenom hela julkalendern.
HA DE BRA HEJ DÅ

Data...

Sitter i datasalen. Slutar nu. Har endast gympa kvar. Skönt. Ska hem & plugga på lite ord sedan blir det att fara till älskling. Helt sjukt att veckan snart är slut. Går så himla fort. I helgen ska jag julpynta hela huset. På lördag ska jag till Luleå med pappa & Barbro. Eventuellt Madde. Ska bla. och kolla på en bärbar dator till mig ( Julklapp). Får se om jag hittar någon jag vill ha. Annars tar jag pappas.

Måndag...

Ny skolvecka. Startade veckan med en kort fest frisyr & permanentrullning. Wiii!
Men snart är det slut på det. Permanentprov om två veckor.
Skönt att göra bort det...

Sitter och väntar på gubben. Ska och handla lite på Ica. Efter det blir det att laga mat. Något med köttfärs blir det iallafall. Sen blir det mys resten av dagen!

Helgens summering: Helt ok men slutade inte ok alls!

Sunes Jul.

Sitter och ser Sunes jul. Värmer upp inför kvällen. Ska bege mig mot Vicko just efter 5.
Vart vi hamnar får vi se. Men att ha kul står högst upp på listan.



Håkan: Jag vill oxå vara med på barty.
Anna: Va?
 Håkan: Jag vill oxå vara med på barty.
 Anna: Party menar du?
Håkan: Ja, jag sa ju det, barty.

Fett kung :)

Hemlig blogg?

Är rätt sugen att göra en till blogg med lösenord. Som endast mina närmaste vänner får tillgång till. Där jag kan skriva om allt de jag inte vill skriva här. Sånt som jag endå kommer berätta till dom hursomhelst. Det är så roligt att ha kvar tankar & saker man gjort längre fram i tiden. Att kunna titta tillbaka på hur tiden varit. Det vill jag ha möjlighet till.

Ligger bara i sängen och funderar lite, lyssnar på musik & pratar med Natta. Det är skönt! Behöver dethär.
-Egentid-
Tror att jag snart ska gå och duscha. Så man känner sig lite fräsch. Samt städa undan och tända ljus.

Hur resten av kvällen slutar får vi se.
Puss

Öppethus.

Sitter i datasalen atm. Skriver en insändare om fördomar. Ska strax gå på lunch. Vi går till 15:20 idag. Bad står sist på schemat. Men det slutar inte där. Efter gympan beger vi oss till salongen för fixa & trix. Det är öppet hus idag. Så vi ska dela ut blad osv nere på skolan, samt visa lite hur det går till uppe på salongen. Går till Ricke efter det. Slutar kring 8-9 någon gång. Kommer bli en 12-13 timmars skoldag idag. Kommer bli kämpigt....

Battlefield

Blir en snabbis här, blir snart upphämtad av Ricke. Ska till honom & Sova.
I morgon efter skolan ska jag till Luleå och hälsa på där jag ska praktisera just innan jul.
Är hungrig Btw.
Hej

More food to the people...

Det svider att skriva detta inlägg eftersom min mage skriker efter mat.
Är sjukt hungrig och vet ej varför. Brukar inte vara såhär hungrig.
Så ska stax gå och göra nudlar eller något sådant. Men först tänkte jag uppdatera er lite om mitt ointressanta liv. Igår var en mysdag. Var med Ricke från morgon till kväll. Åt massa gott & såg Mysteriet på greveholm bla.

Idag har jag haft karaktär. 2st permanentrullningar. fick MVG på båda! De gjorde min dag. Efter jag var klar kom pappa och hämtade mig. Vi lämnade av Eve hemma hos henne. Då bytte vi så jag fick övningsköra lite. Var runt i näsbyns kringliga vägar ( nästan så man körde vilse). Fortsatte några varv runt stan och sedan hem igen. Nu ska jag läsa lite i min engelskabok, äta och sedan se Desperate i hopp om att ej somna.



Nog sku jag med dendär maten.. Flera gånger om.. (Förutom musslorna )

Don’t stop, make it pop, DJ, blow my speakers up,Tonight, I’mma fight, Til we see the sunlight,Tick tock on the clock, But the party don’t stop.

Keisha - Tik tok

Idag har jag inte gjort mycket. Käkat Lunch från Trocca. Legat i sängen & sett Desperate Housewives. Sedan for jag till min pappa där lite släkt var. Har ätit gott osv. Och nu ska jag hoppa i duschen eftersom Madde & Natta kmr hit. Vi ska ha en liten mysig förskiva här och sedan dra vidare.
Hoppas att Tonight's gonna be a good night

It hurts..

Det är så grymt jobbigt att veta att någon annan mår dåligt. Att veta att en nära vän plågas varenda minut allt mer och mer. Att den gråter inuti hela tiden utan att man vet det. Hur allt känns hopplöst och ovärt. När man vet själv hur han/hon känner. När man varit med om det själv. Det gör så ont. Man känner sig så tom när man inte kan hjälpa så mycket man vill. När man bara kan stötta och torka tårarna. Hoppas & be för dens skull att allt ska gå bra.
Och låta vännen veta att man älskar & tänker på den. Hoppas att det ska bli bättre snart.

YOU know i love you...

Datorkundskap..

Sitter i datasalen nu.
Dagen har gått relativt fort & bra. Har endast denna lektion samt Idrott kvar.
Det blir Pilates. Ska bli kul att pröva eftersom det är alldelns nytt för mig.
när jag slutat ska jag till pappa. Vi ska övningsköra och sedan ska jag klippa honom.
För att sedan fortsätta till min kille där jag ska laga middag åt honom ;)

I'm gonna make this quick..

Ingen större lust för bloggande idag, Har fått något i sidan av ryggen. hugger till då jag böjer mig ;s Och det är väldigt opassande eftersom jag ska på yoga ikväll med Madde. Har aldrig prövat på det förut så de ska bli roligt. Bara inte ryggen tar livet av mig. Men innan de ska jag först och äta hos mormor och sedan vidare till Ricke för ett mål mat igen. Hur det kommer gå får vi se. Som mina käraste vänner vet, är jag ganska billig på matfronten. Är större risk att jag hoppar över två middagar än äta två på samma dag.
Nu tänkte jag änkte gå och vila en stund i sängen till Desperate. I hopp om att ej somna.

Ginatricot in my heart..

Beställde nyss 13 varor från ginatricot. I princip allt jag lagt upp tidigare är med + lite till. Är grymt nöjd. Bara allt sitter som det ska! Längtar enormt tills jag får hämta ut det.. Idag har vi haft karaktär. Kul! Men blev en heldel stess å irriterande läten där i slutet. Inte riktigt min dag. Men är ändå rätt nöjd. Efter skolan har jag bara hunnit på banken och nu sitter jag hos gubben. Vi ska vara hundvakt hela veckan så kmr inte sova hemma något. Måste även ta tag i att börja läsa engelskaboken. Har till fredag på mig att lämna in en reccension.



Lite smakprov.

Calling you...

Har inte orkat upppdatera i helgen, har ändå inte hänt något speciellt. Bara varit med min älskling!
Vi har ätit gott & flottigt , vilket syns i mitt ansikte. Att man aldrig kan få äta de man vill utan att de ska göra hyn sämst. Men har ju börjat med nya rengöringsprodukter från Hudverket. Dom är superbra. Har bara en lite för dålig fuktkräm. Blir så torr eftersom produkterna är väldigt starka.

Och som för er alla som har en kille med bil så har jag en liten gissning vad ni gjorde på lördagmorgon?
Tur man inte är åkrädd iaf, Men nog var det nära att man gamnade på fel ställen efter vägen ett par gånger.

Imorse blev jag lämnad innan jag ens hunnit upp ur sängen.. Men dagen räddades av Fanny. Hon kommer till kalix. Så ska strax göra mig klar för att åka till ett ställe & träffa Vickan, Tills Fanny kmr. Då blir det hockey.
Stannar väl och sover hos Ricke efter det. Skola i morgon?Tusan så fort helgen gått. Illa!



Helt ok låt.

All the crazy shit i did tonight, those will be the best memories.


Kollat in lite kläder jag ska beställa i morgon.





Plus ett bälte som helt plötsligt försvann?

Mår lika illa varje gång...

Slutade 1 idag. For med Määdz på gymmet. Kyckingsallad på Myggan efter det. Tog bussen hem. Pratade med SötNatta. Hon sa att hon saknade mig. Gumman ;) Hade tänkt läsa lite på min engelska bok. 300 sidor ska vara utlästa till i morrn. Tror jag byter bok i morgon? Och kör stenhårt över helgen. Nu ska jag iallafall packa och fara till min älskling.

Heyhey ohohohohohoh yeah yah ohohohohohoh.

Sitter hos Ricke nu, ska strax tanka hem 3dje Johan Falk filmen & se. Har bara legat i sängen efter skolan. Känner mig sjuk :(

Kort & gott.

Slänger bara ihop lite om dagen.
  • Började 8.
  • Permanentrullade ett huvud.
  • For på stan kring halv 10.
  • Åt på myggan med Nikita.
  • For  hem.
  • Såg första Johan Falk filmen
  • Sov 2h
  • Gick hit
  • Nu ska jag se om desperate från säsong 1
  • Gubben kommer
  • Mysa
  • Se fredagens idol vi inte såg.

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories. I just wanna let it go for the night that would be the best therapy for me.

Hade en väldigt rolig kväll igår. Bra blandat folk. Så är rätt seg idag. Gick och la oss kring halv 3. och så blir jag väckt halv 6 igen av Ricke. Vi hade slagit på bastun innan vi gick och la oss. Men glömt det och somnat. Så halv 6 gick vi upp igen och basta & duscha! Dock trodde jag att vi bara sovit typ en timma eller så. Blir sängen all day & se film & äta gott. Sen kommer gubben & då blire mys & EMS.


David guetta ft. kid cubi -Memories



All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories. I just wanna let it go for the night that would be the best therapy for me.

RSS 2.0