Bye bye 2010.



Ha en bra kväll/natt :)

It's a beutiful day.

Sitter och funderar och jag började fundera på varför man hela tiden går och längtar efter saker. Som nu först julen & direkt efter julen längtar man till nyår & sen kommer det nya saker & tider att längta efter. På veckan längtar man alltid till helgen osv. Vårat liv går ju nästan ut på att längta. Varför inte bara njuta och vara glad att man inte är 90år och behöva tänka att livet snart är över. För det är just där vi kommer hamna en dag & önska att vi inte hade ägnat så mycket tid till att längta utan njuta istället.

Whatever you like.

Idag var jag på stan en sväng med mamma.



Cheap monday jeans 400kr



Pösig kofta på rean, 80kr



Köpte även Graffitilack ( det svarta) 69kr

What i feel, what i know.

Nu är julen över. Jag har varit snäll iår för jag fick flera saker från önskelistan. Bla Löshår, Årskort på Tc, Kanebopuder, Ansiktsrengöring från Hudverket, Parfym, Pengar till å fixa gelenaglar, presentkort på Hudverket m.m



Så det blir väl mitt nyårslöfte, att bli fit!!!!

Dreaming people.

Nu var det ett tag sen sist. Men har inte haft ork.
Tänkte lägga upp lite bilder från då vi blev fixade på hår&naglar innan julbordet. Har dock bara dåliga kamerabilder.

Håret blev stort med mycket lockar. Bilden ger dock inte frisyren rättvisa. Smiket var en vanlig sotning med svart och silver, syns inte så bra på bilden men det var iaf jättesnyggt!
På mig hade jag inte det som är på bilden utan en svart klänning med lite volanger & endast ett axelband.



Blev jättenöjd med naglarna. Sen färgade de ögonbrynen, plockade dem och färgade fransarna. Riktigt härligt!

I remember you...

Idag har vi haft sista skoldagen. Hade kundpass, slingade & klippte. Efter lunch fikade vi och spelade med andra ord. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och se Oth och njuta av att jag inte behöver tänka på någon ogjord läxa eller så. Det känns underbart! Om ni undrar varför jag säger sista skoldagen är för att vi har praktik resten av tiden innan lovet.

Var ju på hockey igår, såg kanske 5 minuter resten av tiden roade jag mig med att läsa en bok. 152sidor hann jag med. Läser Jessica Anderssons Självbiografi. Den handlar om hennes barndom. Hennes mamma och pappa var nämligen missbrukare.

Ikväll blir det Idol och Jay kommer vinna. Lugnt!

Evelina Holmqvist <3

Alla verkar vara inne på de där dagsgrejerna som har ett nytt tema varje dag. Jag orkar inte göra något sådant men när jag sett hur alla skriver om sina bästa vänner fick det mig att fundera. Jag har sjukt många bra vänner. Jag har ingen speciell som är absolut bara min. Det fick mig att fundera på riktigt. Men det var ändå inte så svårt att kunna säga att Evelina är den jag kommit närmast. Vi går i samma klass, pratar varje dag både där och när vi är hemma. Jag tänker inte sitta och skriva att hon är underbar, snäll osv för det förstår ni väl att jag tycker. Hon är den jag alltid messar/ringer om det är något speciellt jag vill prata om eller bara om de är något roligt som hänt mig. Det bästa med henne är nog när vi sitter och drömmer oss bort på vägen hem från praktiken. Det är alltid på hemresan vi babblar som mest. Vi skrattar alltid lika mycket åt det när vi tänker på hur knäppa saker vi faktiskt pratar om. Hon är en sån person man bara behöver vara med. Ingen stress om att vi måste göra något utan vi kan lika gärna bara ligga i sängen och se film eller bara prata men vi är båda likadana så vi somnar i princip alltid. Hon klarar av mina dagligt elaka skämt som är väldigt lätt att ta åt sig av. Ibland får hon faktiskt till det hon med. Jag är väldigt glad att vi går i samma klass för annars hade vi inte haft den relation vi har idag. Därför tycker jag det är synd att inte fler gör det för man hör allt för sällan av alla andra. Speciellt när vi är så många.

Rasputin.

Har nyss kommit hem från skolan. Har gjort bort allt och det är så jävla skönt. Ingen läxa & inget prov på minst 33 dagar. Idag ska jag Ricke & en kompis till honom till Luleå. blir Julklappsshopping och Luleå hockey. Så någon mer uppdatering kommer ni inte få se.



Längtar tillbaka till sommaren.
Saker att se fram emot:
Jul om 15dagar
Hår & naglar + julbord om 9 dagar
18år om 99 dagar
Körkort förhoppningsvis kort efter det.
Sen får det gärna bli sommar.

My heart is taking over.

Idag har vi slutat halv 2. Gick upp på frisör, blev nästan klar med en uppsttning som ska vara klar på torsdag.
Nu tänkte jag vara en supersnäll flickvän & göra mat tills Ricke & hans mamma kommer från träningen. Efter det blir det nog bara mys. Hoppas på bubbelbad.



Bild lånad från google.

En lite rolig grej som hände Ricke igår. Han skulle goggla på Annelie som varit med i Paradise hotel & vipps så kom det upp en bild på mig haha. Jag har nämligen lagt upp ett inlägg tidigare om henne eftersom någon sa att jag var lik henne. Han blev ganska paff haha!

http://vickii.blogg.se/2010/january/draft-jan-14-2010.html

Don't lie to me.

Detta har jag handlat de senaste två veckorna.



Ginatricot 99kr



Spetsbody bik bok 199kr



ginatricot 199kr



bik bok 150kr



Köpte även ett likadant i svart Ginatricot 129kr/st



En till spetsbody, dock med armar. Ginatricot 99kr tror jag.



Klänning från Monki 125kr



Kjol från H&M liknar skinnkjol i tyget men är mycket mjukare.



Beställda från h&m för ett tag sen 399kr tror jag.

Got to be all in.








Tänk att detta var typ 2 år sedan.





Blir kul att se hur mycket mitt hår växt om 2 år till.

Min fredag.

Idag har vi haft kundpass. När jag kom hem har jag bara varit med vovven. Nu ska jag snart till Ricke för att se Idol med hans mamma. Han spelar poker till sent inatt så blir att vara med henne & se oth tills jag går och sover.

Tjejen

Pimpade min brors kära vovve idag.





Länge sen hon var så här liten

Heartbeats

Idag har jag slutat rätt tidigt. Var på stan och köpte förhoppningsvis min sista julklapp.
Tänkte skriva min önskelista här mest för min egen skull. kommer aldrig ihåg allt vad jag vill ha, då är det lätt att gå in här och kika. Skriver jag på papper är de borta efter två dagar.

1. Rengöring från Hudverket
2. Kanebopuder
3. Concealer från MUS
4. Löshår från Tajmahal
5. Parfym ( Pink sugar )
6. Årskort på Tc
7. Nagelförlängning på Valentina

Den 18 December ska vi med jobbet på Hår & Naglar och bli fina.
De kommer plocka & färga brynen, sminka & fixa håret samt manikyr.
Efter det blir det julbord på Valhall. Därför håller jag på och sparar mina naglar. Det går sådär. Måste verkligen skärpa mig så att de har några naglar att fixa. De hade de inte förra året haha. Fick sånt där medel som gör att det smakar illa när man biter, hojja!




RSS 2.0