Kung på matlagning...

Sitter just nu i köket och håller på med maten. Den är typ klar nu. Inväntar bara mina kära vänner som är på väg. ikväll ska vi äta, prata & må bra. Skönt med en lugn helg faktiskt. Det behövs efter allt rensande. Inte så kul att sitta bakis och klämma löja direkt. Men nu ska jag ta ut bröden ur ugnen ;)

Ha en trevlig kväll. I will

It's just a matter of time, before he finds another more fine, after he's done dulling your shine...

Seeegt. Sitter just nu i min kära brors rum på hans dator. Den är mycket bättre än den vi har i de sk. Gula rummet. Försöker slita mig eftersom att det blir bowling ikväll med en jävla massa KULIGT folk. Ingen mindre än Jag, Erika, Katta Amanda, Frida, Oskar , Pat,Kevin och Viktor.  Kommer nog bli en mycket rolig kväll. Efter det promenixar jag mot Ricke där jag spenderar natten. As always?

Och jag kan nog inte beskriva hur skönt det är med helg. Har ju rensat löja varje dag sen söndag. Så är ganska sliten. Känner att jag behöver SOVA! Och det är just det jag tänker göra. För på söndag äre igång igen. Men det blir pengar. Och det gillar vi? Jao.

Frågan om det blir en lugnt eller livad lördagskväll är ännu oklart. Jag nöjer mig med vilket som. Bara man gör något.




Mycket fin låt ;)

Tonight..

Hejhej, Sitter hos my love för tillfället. Är ledig idag så jag ska snart gå till salongen och få håret fixat. Ska bli mörkare som jag skrev för ett tag sen. Hade tänkt mig något i denhär stilen.



Så vi får se vart slutresultatet slutar. Blir ofta inte precis som man tänkt sig ;)

Efter det ska jag med Eve på Lyktan och äta. Mumma!

Ska bli skönt att bli av med min fruktansvärda utväxt som nästan blivit en del av mig nu. Sjukt länge sen jag färgat håret.
Efter Lyktan vet jag inte vad som händer, Far väl hem en sväng. Måste göra lite läxa som är ogjort.. Läsa lite.

Äh nu är klockan mycket, måste börja gå mot salongen.

You don't know..

 
 


Brukar ofta tänka på hur fult allt är egentligen. Som när du sitter på bussen påväg hem. Och inte känner någonting. Men direkt du kliver av och är påväg hem så kommer det. Som från ingenstans känns det som att du ska pissa ner dig. och ju närmare du kommer desto värre blir det. Känslan när du försöker sticka nycklen i dörren samtidigt som det trycker på utav bara fan. Du får springa till toan och hoppas att du hinner få av dig byxorna innan det är försent. Det måste ju ha något med hjärnan att göra. Bara för att den vet att en toa börjar närma sig så trycker den på extra mycket.

För mig är det alltid när jag kliver av bussen, det är inte samma effekt då jag t.e.x åkt bil eller gått.
Det är samma när man vet att man inte kan göra den grejen eller träffa den personen på ett tag. Det är ju då man vill det tio gånger mer än innan man visste att det inte kommer gå. Det är fel. Det ska inte vara så. Det förvärrar bara allt. Gör allt mycket jobbigare.


Idag hade vi skoljoggen, Var skitlökigt även fast det låste som tusan. Efter ca 1hs promenad väntade vi på vår enda lektion den dagen som började 2 timmar senare. Under den tiden satt vi i matsalen och jyrade på som tusan. Mycket trevligt. Påminde mig mycket om gamla tider på innanäcken samt Manhem. Lååånga samtal i matsalen. Jag Katta Nikita Ida Pat och Oskar. Saknar att inte gå i deras klass mer. Vi ses alldelens för sällan nu :(

Nu lämnar jag hem nr1 för att inta position i sängen i hem nr2 ;)

CYA

 

Lil.Jon - Give it all you got.. gillas !

Sitter hemma atm, Nyss fixat lite uti löshåret. Är fan inte nöjd. får det inte sådär fint. Så sjukt svårt när jag har så kort hår. Syns så bra!!! Men får väl leva med det i guess. Igår hade vi en chill dag, Hade karaktär till halv 10, Då vi gick ner till Folkets hus för rock konsert. Första gången det var något BRA här i kalix. Efter det bjöds vi på valfri mat på lyktan. Lyx. Sen fortsatte vi mot änglagården på en " må bra dag", Det var nice!

Idag har vi vart i salongen all day, permanentrulla och gjort uppsättningar. en hel del skönare än att hålla på med matte, eng & svenska ;) I morgon blir det skoljogg och matte. bläääääääääääääää



Så ser håret ut tyypppp :p

Strange...

Sitter i sängen, nyss duschat så ska snart föna håret och sedan bege mig mot Mr.L. Har tillbringat i stort sett hela dagen i sängen. Har varit skönt som bara den. Sovit till två oxå. Förstår inte hur jag kan vara trött ännu.
Nåja, igår var vi och firade erika hos henne. Kom lite folk osv. Hade mycket kul!
Hade inte så mycket att tillägga. Min kamera är kvar hos Erika så inga bilder här inte.

vi hörs !

Never give it up!

Men tjenare! Ligger som vanligt i sängen och tar det alldelens för chill. Det har varit en slö vecka och nästa kommer bli värre. Det gillas. Kom hem vid 1. Var meningen att jag skulle städa mitt rum å göra lite läxor osv. Men ni som känner mig borde ju veta att det inte brukar bli något av den saken.
Idag ska jag inte gör något speciellt. Ska dra till gubben på nå tag. Råkades lämna alla mina stuffs hos honom i morse så jag ha inte fått tag i dom eftersom ingen varit hemma. Otur! Men jag har klarat mig tills nu iaf. Kors i taket.
I helgen hoppas jag på party. Om jag får min vilja genom är ju en annan femma. Men nog löser det sig ;)

Typiskt att komma nu, nu när det redan är försent! äsch...
Too little too late...

http://www.youtube.com/watch?v=UqpBT1q0x68&feature=PlayList&p=D98EFA1D20F00CA2&index=3

Gick inte att lägga in ett klipp så ni får gå via länken ;)

Because of you...

Sitter hemma med boken atm. Har inte gjort något vettigt idag. En snabb läxa bara. Sovit och läst. Suttit vid datorn. Är väl det. Skolan idag var seg. Två lektioner som kändes otroooligt långa. Men vem orkar räkna matte i 1,5h egentligen ? Man blir ju slut i skallen...
När vi slutade for jag på vårdentralen.. Har urinvägsinfektion IGEN! Börjar tröttna på att det alltid ska drabba mig. 3dje gången nu. Men de är väl bara att bita i och knarka piller. För någon tranbärsjuice tänker ja då i helvete dricka. Boken jag började på igår har jag nu läst nästan halva. Känns skönt att komma igång med läsandet igen, hoppas det håller i sig. Ska nog låna en engelsk här snart. Dock jobbigt att föra loggbok tycker jag. Men bara att gilla läget antar jag.

Ska börja rulla mot Ricke snart. Sovmorgon i morgon.. De gillas (Y)

Inte nu igen...

Börjar nog få tillbaka urinvägsinfektionen.. Har redan haft det två gånger nu. Fett jobbigt. Gått runt med kramper i magen i slitet av dagen. Var riktigt plågsamt. Men har tryckt i mig panodil nu och lagt mig i sängen. Funderar på att sova en stund. Skulle vara väldans skönt. Läsa lite kanske.
Idag har vi fått göra flätor. i fokus var inbakad och fembensflätan. Den var lite klurig men det gick. Fint blev det oxå! Sen fick vi tvätta varandras hår och styla det. Kul kul... Trist att återgå till vanliga lektioner resten av veckan. Men tur är ju de att vi börjar kring 10 varje dag i veckan och slutar 1, halv 2 och två. ruskigt skönt!!!

Nä nu ska jag läsa och sova lite kanske ;)

sov gott
RSS 2.0