Mat.

Sitter & käkar lunch. Det blev en sallad från Lilla. Premiär!

Praktik

Sitter på praktiken, en kund sitter med färg i håret som jag snart ska skölja ur. Helt grymt skönt att det är sista vardagen innan vi åker på Måndag. Idag ska jag börja se igenom vad jag ska ha med mig. Det är fasiken kul att packa. Dock inte att packa upp...

Frisör

Igår hade vi ju då ett uppdrag att vi skulle gör reklam för något & sen skulle de andra i klassen gissa vad vi gjorde reklam för. Vi har inte fått bilderna än så jag anslöjar inget. På bilden är inte håret klart utan ena sidan av håret ska vara svart. Kan visa fotona sen när vi får dem.

2011-09-29

Kom just till Nyborg. Busar med tjejen lite i väntan på om de kommer ringa så man får fara och rensa. Bad tjejen att bädda min säng. Hon lyckades inte så bra! Gjorde det bara värre. Tur då att hon iaf var nöjd! Hon lever om som att hon aldrig lekt förut. Märks att hon är glad att vara hemma. Hon är mycket hos mormor och morfar nu när vi alla rensar.

Skolan

Sitter på frisör och väntar medans Frida sminkar våran modell. Sen ska vi fixa det sista m håret & gå ner till Media för att fota!

Världens bästa mamma :)

Min mamma har permanentat håret för länge sen, hon har även lite självfall och hon har klagat på att det är så ojämnt och lite lockigt. Därför har hon envisats att platta det varje dag. Igår bevisade jag motsatsen. Fönade det med trattteknik. Hade ingen riktig så använde händerna och en fön. Det blev hur lockigt som helst. Riktigt snyggt. Man ser dock dåligt på bilderna.

Emmelie & Dennis

Måste gratulera Emmelie och Dennis, de har fått världens sötaste lilla kille. Så glad att allt gick bra och jag längtar tills man får träffa den lilla goungen <3

2011-09-27

Äntligen är bloggappen här. Då kanske man får fart på bloggandet lite. Sitter knappt vid datorn mer, därav den dåliga uppdateringen. Idag är det föroppningsvis rens, sitter & väntar på att de ska ringa.

Ska börja kolla lite på vad jag ska ja med mig till Cypern. Känns verkligen inte som att vi åker på 6 dagar.

2011-09-26

Inatt kom vi hem från Stockholm. Det har varit hur nice som helst. Roligt att träffa Fanny, Reggo & Natta. Helgen har bestått av shopping. flottmat & häng hos Reggo & Natta i stort sett. Jag tänkte att jag lägger upp bilder på vad jag köpt under nästa vecka då jag är i Cypern eftersom jag inte kmr blogga då. Alltså förtidsinställda inlägg.

Igår just innan landningen fick jag så otroligt ont i huvudet. Det var som att jag fick en strålning rakt in genom ögonbrynet. Det var sjukt jobbigt, satt å höll mig för tårar hela vägen ner. Har aldrig varit med om liknande. Så det var otroligt skönt att sova i en riktig säng, med ett riktigt täcke igen. Men helgen har varit jättebra!

2011-09-17

Nu är det bara 5 dagar kvar till Stockholm. Längtar som tusan. Är så grymt shoppingsugen!!!
Jag och Fanny ska mest troligt bleka tänderna där. Hittade ett erbjudande, gå två betala för en.
Dock var det ingen där enda dagen vi kan så eventuellt kunde någon komma in bara för oss. Tar bara en timma. HOPPAS!
Något jag ska köpa är ett par nya jeans, eller två och ett par leggins. Det går först. Men känner jag mig själv så kommer jag komma hem med en hel resväska full. Men är ju första gången i huvudstaden för mig så man måste väl få njuta.
Vickan är här i helgen, måste försöka hinna träffa henne!

2011-09-17

Fick en kommentar, av anonym såklart! Skriv vem ni är, mycket roligare :)
Ja jag klickade i att jag ville ha min bild via sms när den hade kommit in på photomics hemsida & då knäppte jag den & la upp.

Skolfoto.


2011-09-13

Har haft lite ångest över allt jag har att göra i skolan. Börjar klämma löja nästa vecka på Tisdag så behöver vara färdig med nästan allt innan dess. Eftersom jag inte kommer ha någon tid förutom på skolan till att göra det.

Vad jag har att göra inom två veckor:
Svenska prov
Samhällsredovisning
Svenska uppsats
Massor med matte c
Uppgifter i småföretagande
Matlogg till idrotten

Plus att jag åker till Stockholm nästa vecka tors-sön å 3-10 okt är jag i Cypern!!!
Blir att ligga i nu fram till måndag.



2011-09-10

Idag har jag verkligen tagit vara på att det är helg. Har plöjt igenom en massa one tree hill avsnitt. Snart ska jag och äta på stan med Vicko & efter det blir det tjejmys hos Eve. Ska bli skönt!

Igår hade jag praktik. Har börjat på en ny salong i Kalix, Lindbäcks. Jag gillar det och det är så otroligt skönt att slippa åka till Luleå. Efter praktiken såg jag, Ricke, Jens, Åhlen & Petter Idol hos Ricke. Erika kom även förbi en sväng. Slingade hennes hår lite. Efter Idol såg vi film men jag gick ner rätt fort och sov.



Längtar till Cypern!

2011-09-06

Idag har vi prövat studentmössor så nu är de beställt. Tog även en grå kofta m huva & en tuta.
Efter det for jag på Grytnäs vårdcentral. Har Urinvägsinfektion igen...
Fick en 5-dagarskur samt lite allergipiller. Doktorn sa att jag har 3 gånger så mycket mer av någonting än vad man ska ha när det gäller katter. Vilket jag har märkt för direkt jag är i kontakt med en så kliar det sönder i ögon & näsa. Hundar var också rätt starkt men dem känner jag knappt av. Så idag har jag hämtat ett galler till att sätta för ner till Rickes rum så katten inte kommer ner hit. Han har rum i källaren så det finns ingen dörr att stänga. Den brukar nämligen gå ner å sova här på dagarna då man inte kan hålla koll.


Rund & go katt, dock har han gått ner sen denna bild är tagen haha!

Stockholmsproblem...

Det blev ändrat ang sovplats i stockholm så har hållt på i flera dagar att leta hotell i Stockholm 22-25 September. Det är omöjligt! Varenda jäkla hotel & vandrarhem är bokat. Hittade några hotell men då kostade det kring 3000-4000kr per person för 3 nätter. Vilket är alldelens för mycket. Det gick till och med så långt att Ricke förslog tält. Som mitt sista hopp kollade jag med Fanny Larsson om vi möjligtvis skulle rymmas hos henne och snäll som hon är så gick det bra! <3







Ska bli roligt att träffa henne, Reggo & Natta igen. Vi har ju inte setts på ett tag nu.

SMS-inlägg

img_0710 (MMS)

Sminkningen vi hade på Mässan.

2011-09-01

Snart rullar vi iväg mot Timrå för att hämta Rickes nya bil.


( Inte den på bilden)

Kommer väl vara tillbaka ikväll någon gång. Blir många timmar i bilen.
RSS 2.0