Hår hud & naglar.

Tänkte tipsa om två olika produkter för bättre hår hud och naglar. Har själv inte prövat dessa men har prövat några andra sorter. De har funkat, man märker mest på naglarna, håret tar ett tag innan man märker skillnad. Man brukar få äta i minst 2-3 månader innan resultat visas.



Allt som växer är också sårbart. När det gäller hår och naglar tror många att det värsta hotet kommer från utsidan – från smuts och slitage. Sanningen är i stället att de svåraste hår- och nagelproblemen har sin rot i – just det – roten. Bristande näringstillförsel ger en dålig tillväxtmiljö. Håret blir risigt och livlöst. Naglarna går sönder och skivar sig. Panto-3 ger ökad blodcirkulation och näringstillförsel vid roten. När hår och naglar växer ser du resultatet – en bättre, friskare och vackrare kvalitet.

Finns att köpa på www.medasta.se eller i andra hälsokostaffärer. Ca pris 72 tabl 149:-



HAIR VOLUME

Friskt och starkt hår
New Nordics Hair Volume är en ny generation kosttillskott för de som vill bibehålla ett hälsosamt hår med volym.  Det är mycket vanligt att håret blir tunnare med åldern, vilket beror på naturliga förändringar som ofta kan hänföras till hormoner, stress eller kostförändringar. Hair Volume är baserat på en innovativ sammansättning med äpple och hirs. Aminosyror, åkerfräken och vitaminer tillsatta för att stödja en hälsosam tillväxt och hårets densitet samt tillföra viktiga näringsämnen till hårrötter, hud och naglar.

Nytt liv till ditt hår
• Hair Volume är den första som innehåller naturligt proantocyanidin B2 växtfaktor från äpple   som stimulerar hårets epitel celler, tillväxtcellerna i hårrötterna.
Hair Volume innehåller extrakt från hirs, kisel och B-vitaminer som kan öka hårväxten och volymen.
Hair Volume innehåller aminosyror och mineraler som inkluderar koppar, det bidrar till att upprätthålla den normala hårfärgen.
Hair Volume innehåller zink, som hjälper till med att upprätthålla kvaliteten på huden samt stärker naglarna.

Finns att köpa på www.newnordic.se ca pris 30 tabletter 229:-
Om du köper 2st får du fri fakt. Om du köper 3 får du fri frakt + en borste.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0